Gledaoci su ostali u šoku kad su shvatili da su žena i sin Uroša Perića zaista poginuli

Đavo je ipak došao po svoje. Tako bi se ukratko moglo opisati osećanje gledalaca nakon spoznaje da Marija I Vidan Perić nisu preživeli sudar nakon koga je njihov porodični automobil uleteo u jezero u drugoj epizodi serije “Besa”.

Foto: Sergej Radović
Foto: Sergej Radović
.

Šta sve Uroš Perić nije učinio da bi sačuvao živote najmilijih nakon slučajnog sudara u kome je poginula ćerka albanskog narko bosa Dardana Beriše. Pristao je da ubija za njega otkupljujući život po život. Sve dok nije došao do svog, koji nije mogao da zameni za život inspektora Petrita Kocija, nakon čega je porodica zavšila u programu zaštite svedoka u Estoniji, a Dardan u zatvoru.

Foto: Sergej Radović
Foto: Sergej Radović
.

Iz estonskog jezera izvučena su dva leša i jedno telo preživelog u nesvesnom stanju. Uroš Perić prebačen je u bolnicu i prikačen na aparate. I Una Perić je saznala za tragičan kraj majke i brata. Krivica, patnja, očaj, nemoć, sve se to izlilo iz nje kada je pokušala sebi da oduzme život dok su je Luka I sin čekali u susednoj sobi.

Za tragičnu smrt Marije I Vidana Perića ne znaju samo još dvojica ljudi: jedan koji je dao besu da će ih poštedeti I zaštiti I drugi koji je tu besu tražio.