Gledamo ga u seriji "Od jutra do sutra", a sada se fotkao sa Slobodom Mićalović: "Ko vas sastavi" - komentari "pljušte"

Publika Prve televizije ima priliku da svih sedam dana u nedelji uživa u novim zapletima poznate porodične serije "Od jutra do sutra".

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Glavni glumci - Milutin Milošević i Ivana Dudić igraju skladan, televizijski par, i sudeći po komentarima na društvenim mrežama, osvojili su srce publike.

Međutim, uzbudljivih, ali i surovih, zapleta ne bi bilo da nema fantastične glumačke ekipe, kojom se upravo ova serija može pohvaliti.

Jedan od zanimljivih likova u seriji je Srđan, poznatiji kao Serđo, kog igra Miloš Vlalukin i koji se odlično snašao u ulozi pomoćnika poznate televizijske zvezde.

Glumac je aktivan na Instagramu, gde često objavljuje fotografije iz privatnog života. Pored supruge i sina, često se na njegovom profilu mogu pronaći fotografjie svojh "klasića".

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Tako je nedavno objavio fotku iz gradskog provoda, na kojoj je pozirao zajedno sa Slobodom Mićalović, Marijom Vicković, Katarinom Radivojević, Hadži Nenadom Maričićem i Milošem Anđelkovićem.

Njihova zajednička fotografija, koju možete pogledati NA OVOM LINKU, ispraćena je komentarom starijeg kolege Aleksandra Srećkovića Kubure "ko vas sastavi", kao i brojnim drugim komplimentima.

(A.B.)