Danas bi bio Mrkin rođendan! Ana Bekuta se oglasila POTRESNIM REČIMA: Najdraži moj, leti, verujem da si dobio nagradu za svako delo...

Političar Milutin Mrkonjić napustio nas je krajem prošle godine. Danas se navršava šest meseci od njegove smrti, a ujedno danas bi bio i njegov 80. rođendan.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Tim povodom, pevačica i njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta je zajedno sa brojnim prijateljima, kolegama, i članovima porodice, prisustvovala pomenu na groblju, a potom se obratila i na svom Instagramu.

"Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bili bismo nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina. Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života, njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici. Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi - ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio", napisala je Ana u objavi koju možete pogledati NA OVOM LINKU!