Pop zvezda Kajli Minog (55) priznala je da se uhvatila u koštac sa slavom i da je bila primorana da izađe iz centra pažnje zbog svog mentalnog zdravlja. Pevačica je rekla da je njena ogromna popularnost imala negativan uticaj na njeno blagostanje i da je njena odluka da vodi privatni život bila da zaštiti sebe i svoju porodicu od očiju javnosti.

- Ono što mislim da je sjajno za mnoge ljude sada je to što se vodi diskusija o mentalnom zdravlju i danak slave može uticati na ljude, imala sam to, to sam živela - rekla je ona za "Rolling Stone UK" i nastavila:

- To nije bila odluka da ostanem privatna, to je bila reakcija da zaštitim sebe i svoju porodicu jer bi oni prošli kroz to sa mnom. Potreban je rad i određena žrtva.

Čuvena pevačica je takođe otvorila pitanje o borbi sa svojim samopoštovanjem, rekavši:

- Svaki umetnik koji je ikada postojao takođe je bio prožet nesigurnošću i sumnjom u sebe i svim tim stvarima. Ali osećam da je sada sve u redu.

Dodala je da je snimanje i pisanje muzike izlaz za njene emocije i da je "kao razgovor sa prijateljem".

- Najsrećnija sam kada se osećam kao da sam izrazila neku duboku emociju ili misli sa kojima se borim i to je kao da razgovaram sa prijateljem. Govoriti svoju istinu je od pomoći - rekla je Kajli za pomenuti časopis.

Kajli će uskoro objaviti svoj dugoočekivani novi album, a sigurno je da je se njena publika poprilično uželela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.