Članice grupe Hurricane otkrile ŠTA ĆE DALJE: "Predviđali su nam RASPAD posle prve pesme"

Grupa Hurricane raspada se nakon pet godina uspešne karijere. Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić posle 15. septembra više neće nastupati zajedno, a njih će zameniti nove tri devojke.

Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva
.

Sada su otkrile kako se nose sa novom situacijom, i šta planiraju dalje.

"Nama su predviđali raspad od naše prve pesme, dobro je što smo izdržale i ovoliko. Zajedno smo pet godina, dosta", rekla je Ivana za Telegraf.

"Toliko se pričalo o tome da nisu ljudi ni verovali kada smo stvarno saopštili da nažalost grupa raspada, odnosno rastaje, ne volimo da koristimo tu reč. Tako da nisu verovali ljudi, mislili su otpočerka je tako, to lažu novinari. Nama je istekao ugovor i to je jedini razlog zašto se rastajemo", dodala je Ksenija za portal.

Prema rečima lepih pevačica, nisu sigurne koji im je prvi novi korak.

"Još uvek ne razmatramo da li će ijedna od nas nastaviti muzičku karijeru u smislu pevanja. Za sada smo u fazonu da hoćemo da napravimo malo pauzu, da odmorimo, pa eventualno kada prođe neko izvesno vreme, kada se sastave kockice, o tome smo i razgovarale dosta, da vidimo šta nam je činiti i kako. Ali što se mene lično tiče ja planiram da nastavim da se autorski bavim muzikom. A što se tiče naplaćivanja pesama, već sam to rekla, ukoliko njih dve budu želele da nastave da se bave pevanjem da želim da im poklonim pesmu. Naravno, ako žele", kaže Sanja.

A šta planiraju Ivana i Ksenija?

"Da se odmaramo. Da se sunčamo i da se šetamo po plažama. Da se udamo ko zna", rekla je Ivana, a Ksenija je dodala: "Možda se i udamo. Zvaćemo vas", piše Telegraf.