Aleksandra Tomić o trudničkom dijabetesu: Ne bih da pravim nikakav bauk, moram malo da vodim računa, zato što ja nosim jednog džina

Glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić bili su gosti emisije “Sve u svemu” i tom prilikom su Mariji Kilibardi, ali i svim gledaocima Prve otkrili kako se pripremaju za dolazak prinove. Aleksandra bi trebalo da se porodi za mesec dana, a po rečima nejnog partnera, ne samo da nije zahtevna trudnica, već herojski podnosi trudnoću. Kako je u kuhinjih kuvar pripremao lazanje, priča o ishrani se logično nametnula I tom prilikom glumica je otkrila zašto mora da vodi računa:

.

"Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je, nadam se, privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji. Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, posle porođaja moram brzo da se vratim na daske", ispričala je Aleksandra.

Više o svemu pogledajte u video.prilogu: