Koncertima u Beogradu, Aleksandra je otvorila regionalnu turneju "Od istoka do zapada", a sledeće koncerte ima u Sarajevu i Zagrebu, a Prija je u Areni prethodnih dana okupila gotovo celu estradu.

Prve noći gosti su joj bili kum Aco Pejović i pevač Dejan Kostić, zatim joj se druge večeri na bini pridružila Lepa Brena, ali i Leksington brend, a u trećoj noći sa njom je nastupio Saša Matić.

Ipak, to je samo delić poznatih koji su joj pružili podršku, u publici ih je bilo mnogo više.

Aleksandru su u Areni bodrile naše zvezde - Ceca Ražnatović, Maja Berović, Marija Šerifović, Milica Todorović, Jelisaveta i Miloš Teodosić, Mina i Nemanja Nedović, Edita Aradinović, Sara Jovanović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Suzana Jovanović, Dijana Đoković, Natalija Jokić, Saška i Đorđe Đoković, Andreana Čekić, Ana Sević, Džejla Ramović, Indira Radić, Radiša Trajković Đani sa Slađom i porodicom, Žika Jakšić, Jovana Mišković, Lena Čolak, Suzana Jovanović, Igor Panić Nući, Ema Radujko, Viktor Živojinović, Nikolina Kovač i Saša Kapor...

Bilo je i onih koji nisu mogli da dođu, pa su se Priji obratili preko društvenih mreža i medija.

Među njima su Seka Aleksić, Anastasija Ražnatović, Jelena Đoković, Emina Jahović, Saša Popović, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Teodora Džehverović, Slađa Alegro, Nikola Rokvić, Ljupka Stević, Ivana Pavković, Goga Sekulić, Ana Kokić, Tijana Dapčević, Gazda Paja i drugi.

Nema sumnje da je Prija zadala domaći zadatak brojnim zvezdama i svojim vokalom, ali i vrednim trudom i radom, pokazala kako se dolazi do vrha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.