Sestra Maraje Keri umire i preklinje za pomoć!

Sestra Maraje Keri, Alison teško je bolesna i od svoje sestre traži finansijsku pomoć.

.

Keri je lečena zavisnica i HIV pozitivna bivša prostiutka i majka dvoje dece. Prošle godine provalnici su joj upali u stan i pretukli je gotovo do smrti. Od tada, mozak joj je ozbiljno oštećen, a novac za lečenje nema.

Sestra, slavna pevačica Maraja Keri (45) navodno joj je okrenula leđa. Alison čekaju i operacije mozga i karlice, nakon čega sledi dugogodišnja fizikalna terapija. Alison, kako tvrdi njen brat Morgan, nema para da pokrije troškove. Alison je zato odlučila da snimi video u kojem moli otuđenu sestru za pomoć:

„Maraja, volim te. Očajnički tmi je potrebna tvoja pomoć! Molim te, ne ostavljaj me ovako!“ zavapila je Alison pred kamerama Daily Mail.

Porodica Keri, tvrdi Morgan, već je godinama u svađi zbog koje jedva komuniciraju međusobno, a sada se nada da će to ostaviti iza sebe i pomoći umirućoj Alison.

Brat pevačice takođe tvrdi da je Maraja potpisala ugovor s bolnicom u kojem stoji da Alison ne smeju  da oživljavaju ako padne u komu.

Alison Keri tvrdi da je radila kao prostitutka u Njujorku da bi mogla da hrani i oblači svoju decu, pre nego se Maraja proslavil.

Međutim, portparol slavne pevačice tvrdi da Maraja nikada nije zaboravila svoju sestru: „Tokom godina, Maraja je potrošila hiljade dolara na uzdržavanje svoje sestre i njene dece. Svoju širu porodice izdržava već dvadeset godina“, rekao je portparol za Daily Mail.

A brat Maraje Keri tvrdi da pevačica ne želi da pomogne Alison, iako pevačica na računu ima 510 miliona dolara.

.

Izvor: 24sata.hr