Showbiz vesti

Muž Selin Dion želi da umre u njenom naručju

Rene Anželi ima 73 godine i bori se sa kancerom grla. Opaka bolest je uzela danak i on je svojoj ženi rekao da mu je poslednja želja da joj umre u naručju.
25.08.2015. - 11:14h

Selin (46) već mesecima proživljava teške trenutke sa suprugom koji se bori s rakom grla, a sve detalje iznosi u medijima.

U intervjuu za USA Today, Selin je prepričala svoj razgovor s mužem Reneom Anželijem koji joj je priznao da se boji smrti, ali da mu je jedina želja da umre na njenim rukama. Selin nastavlja da peva na koncertima, iako bi radije bila kod kuće, sa njim.

- Malo ga nervira što me nema kod kuće i izbezumi se. Ali on želi da radim ovo, da nastupam i da dajem intervjue, ali se preplaši kada me nema - ispričala je pevačica i objasnila da im je čudno kada su razdvojeni jer i rade zajedno.

Selin je bila pod budnim okom svog muža još kao klinka jer joj je bio menadžer. Mnoge obrve su se podigle kada je par posle toga počeo da se zabavlja.

Selin i Rene su u braku su od 1994.godine. Imaju tri sina: Rene Čarlsa i blizance Nelsona i Edija.

- Cele ove godine samo sebi govorim da mogu da izdržim. Ali kada me pogodi - pogodiće me. Sada je moj najveći posao da mu kažem „Hej, biće sve u redu. Brinuću o našoj deci, a ti ćeš nas gledati sa nekog drugog mesta." Rekla sam mužu - bojiš se? Razgovarajmo o tome. Rene mi je odgovorio „Želim da izdahnem na tvojim rukama.“ „U redu, biću tu. Umrećeš u mom naručju - ogdovorila sam mu", otkrila je Selin.

Izvor: Daily Mail, USA Today