Evo zašto Ben Aflek i njegova supruga Dženifer Garner nisu bili na venčanju godine

Jedna od velikih glumačkih zvezdi i supruga Bena Afleka, Dženifer Garner gostovala je u emisiji Džimija Felona gde se prisetila svog prvog susreta sa Džordžem Klunijem. Nije bio nimalo prijatan.

.

Simpatična Dženifer svojim je nastupom u večernjoj emisiji Džimija Felona nasmejala sve oko sebe. Lepa, spontana i prirodna glumica je veoma slikovito opisala svoj prvi susret sa kolegom Džordžem Klunijem.

Naime, te večeri kada se održavala žurka Dženifer i njen suprug Ben Aflek pojavili su se u nimalo reprezentativnom izdanju. Njihova deca kući su donela vaške, pa ih 'podelila' mami i tati. Iako iscrpljeni Ben i Dženifer pojavili su se na žurki i uveliko smrdeli po ulju protiv vaški.

"Trudila sam se da delujem opušteno, iako sam smrdela no, mogla sam da osetim kako me Kluni miriše. Bio je pristojan i ništa nije rekao. Ali evo ljudi nas pitaju zašto niste došli na venčanje Džordža Klunija. Mi kažemo da smo 'kao radili', ali mislim da on zapravo nije hteo vašljivu devojku na svom venčanju", našalila se Dženifer.