Nedeljna doza optimizma sa Marijom Kilibardom subotom na Prvoj od 13h

Lepu voditeljku gledaćemo ovog puta u dnevnom terminu, u vedrom i isključivo zabavnom konceptu emisije “150 minuta”.

Marija Kilibarda, foto: PrvaTv / Aleksandar Krstović
Marija Kilibarda, foto: PrvaTv / Aleksandar Krstović
.

Timu emisije “150 minuta”, koji se svakog dana fokusira na aktuelne vesti i događaje, životne teme i zanimljivosti iz sveta poznatih, u razgovoru sa brojnim gostima, priključuje se Marija Kilibarda, odmorna i rešena da razmrda subotnje popodne.

Uvek vedra, foto: PrvaTv / Aleksandar Krstović
Uvek vedra, foto: PrvaTv / Aleksandar Krstović
.

Svake subote, u živom programu od 13 do 15 časova, priprema nam najšarenije teme, sa akcentom na pozitivnu energiju i željom da unese vedrinu u svaki dom. Emisija će biti kolažnog tipa, podeljena na segmente i posvećena raznovrsnim svakodnevnim, zabavnim temama, bez informative. Posebnu pažnju Kilibarda će posvetiti gostima, za koje sprema i iznenađenja, u kojima će morati da se snađu i pokažu, po ugledu na najpopularnije svetske formate. Svoj prepoznatljivi osmeh, vedrinu i neposrednost, Marija će iskoristiti da izmami dobro raspoloženje svih koji su rešili da rano subotnje popodne provedu uz Prvu televiziju.

.

“Radujem se dnevnom formatu i ovom malo drugačijem konceptu prepoznatljive emisije "150 minuta", koji sam zamislila kao jednu zabavnu letnju priču u kojoj ćemo se okrenuti nekim lepim i zabavnim temama, što nam je svima potrebno posle opšte preokupiranosti Covidom- 19 i njegovim posledicama. Zato želim da ovo bude jedan topao i vedar uvod u sunčano leto i nove avanture kroz koje ćemo zajedno prolaziti. Biće tu i divnih gostiju i raznih izazova koje za njih spremam, ali to čuvam kao iznenađenje. Ja volim živ program jer u njemu mogu da budem kreativna i svoja, a verujem da i gostima prija ta spontanost i da su raspoloženi za malo smeha. Imam super ekipu, dolazim na dobro poznat teren i nemam tremu. Meni je važno da sam srećna”, rekla je Marija Kilibarda uzbuđeno se pripremajući za prvu probu.

.

Ne propustite prvu epizodu subotnje emisije 150 minuta sa Marijom Kilibardom, 30. maja od 13 do 15h!