Showbiz vesti

Burna prošlost Bastijana Švajnštajgera! Pre Ane, voleo je jednu Saru i cela Nemačka je navijala da fudbaler završi sa njom!

Iako je već godinama u braku sa bivšom srpskom teniserkom Anom Ivanović, burna prošlost Bastijana Švajnštajgera ne prestaje da zanima javnost.

24.05.2020. - 09:23h
Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović
Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanovićfoto: ebastian Reuter/Getty Images

Nemački fudbaler je u mladosti često odlazio na tehno žurke gde je bio okružen devojkama, konzumirao alkohol, imao još neke poroke, koji su doveli do toga da je na Evropskom prvenstvu 2008. prvo dobio žutu, pa crveni karton i na kraju suspenziju.

Situaciju je popravila ni manje ni više nego nemačka kancelarka Angela Merkel koja se sastala sa njim pre važne utakmice.

"Ušla je u svlačionicu pre meča sa Portugalom i počela da mi drži lekcije. Rekla mi je da se trgnem i prestanem da pravim gluposti. Bio sam šokiran", ispričao je omiljeni srpski zet.

Reči Angele Merkel uticale su na Bastijana koji je 2015. godine postao član Mančester junajteda, a onda 2017. u Čikago Fajer kod Veljka Paunovića, gde je okončao karijeru.

"Mladost- ludost", "Bolje u mladosti nego u stare dane", tako komentarišu ljudi mladalačke ludorije. One u slučaju Bastijana nisu bile nimalo bezazlene. Srećom, završile su se bez većih posledica.

Imala je kraj i njegova ljubav sa Sarom Brander, nemačkom glumicom i modelom. Njihova veza bila je velika medijska senzacija, a bivši partneri uslikani su zajedno bezbroj puta.

Osim što je pokazao sjajan ukus, nemački fudbaler je svojim ljubavnim izborima otkrio i da nije poput muškaraca koji imaju jedan tip žena. Sara i Ana su po svemu različite, i to izgledu, i po stilu, i po profesiji i po načinu predstavljanja u javnosti.

Sara je za razliku do Ane plavuša. Njen stil je provokativniji, baš kao i imidž. Sara je prilično smela. Pokazala je to u vezi sa Bastijanom, pokazuje to i sada na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Brandner (@sarahbrandner) on

Basti i Sara su bili omiljeni par u Nemačkoj, a kada je došlo do raskida sa njom, Švajni se našao na meti kritika. Njegovi fanovi nisu mogli da se pomire sa krajem njihove ljubavne priče. Mnogi u Nemačkoj su glumicu videli kao savršenu suprugu za Švajnija.

Kada se saznalo da je on u vezi sa Anom Ivanović, javnost u Nemačkoj nije u početku blagonaklono gledala na tu vezu, baš kao ni što javnost u Srbiji nije odmah prihvatila Bastijana.

Kada su Nemci shvatili da je u Ani našao ženu svog života, strasti su se smirile.

Sara je malo umirila svoj imidž, mada s vremena na vreme "izbaci" na Instagramu provokativnu fotku.

Smirio se i Bastijan i za to je sigurno u velikoj meri zaslužna Ana, kao i njegove godine - ima ih 35.

Bastijan se našom teniskom zvezdom oženo 2016. u Veneciji. Imaju dvojicu sinova, Leona i Luku. Naš zet čestom ističe da je blagosloven što pored sebe ima ženu kakva je Ana Ivanović, piše zena.blic.rs.