Showbiz vesti

Nije izdržala pritisak? Prva dama Francuske otišla "pod nož"

Prva dama Francuske podvrgla se trosatnoj estetskoj operaciji u privatnoj bolnici u Parizu, pre odlaska na odmor, pišu francuski mediji.

05.08.2019. - 08:30h
Prva dama Francuske nije izdržala pritisak?
Prva dama Francuske nije izdržala pritisak?foto: Thierry Chesnot/Getty Images News

Brižit Makron, koja je 25 godina starija od svog supruga, predsednika Emanuela Makrona, u centru je pažnje otkako je on postao predsednik - i to uglavnom zbog svojih godina.

Izgleda da su i njoj počeli da smetaju komentari na račun izgleda i godina, pa se navodno operisala u poznatoj američkoj bolnici u Parizu. Ova bolnica je veoma popularna među poznatim ličnostima zbog estetskih operacija, između ostalog i zbog toga što nudi "zahvate za podmlađivanje".

Gospođu Makron, koja je i ranije govorila o tome kako izgleda mnogo starije od svog supruga, paparaci su "ulovili" kada je 16. jula išla na konsultacije za operaciju. Sledećeg dana se povrgla trosatnoj operaciji u totalnoj anesteziji.

"Operacija je protekla bez problema, a bivša nastavnica izašla je iz bolnice iste večeri", javljaju francuski mediji.

Mediji još uvek ne znaju detalje o tome šta je tačno "sređivala" prva dama Francuske, a ne znaju ni koja je cena zahvata, ali pišu da se nakon toga dva dana oporavljala od operacije u zvaničnoj rezidenciji u Versaju. Zatim je otputovala na jug da se pridruži suprugu, u For de Breganson, zamku u srcu Mediterana.

Izvor: Mondo