Šeron Stoun: Pomišljala sam da neću doživeti 50. godinu

Glumica koja i dan danas mami muške uzdahe Šeron Stoun sprema se da treći put izgovori sudbonosno da. Ona je otkrila da se nije uvek osećala dobro kao sada i po prvi iznela detalje bolesti s kojom se borila.

.

U iskrenom intervjuu koji je dala za britanski "Daily Mirror", glumica Šeron Stoun priznala je da se nikada nije osećala srećnijom ulaskom u šestu deceniju života

Zvezda filma "Niske strasti" izjavila je da se iskreno plašila da neće doživeti pedesetu nakon što je 2001. u 43. godini preživela moždani udar. Medijske članke Šeron ovih dana puni glasinama o veridbi s četrdesetrogodišnjim italijanskim agentom za nekretnine Angelom Bofom, kao i potvrđenim obnove saradnje s rediteljem Martinom Skorsezeom.

"Nikad nisam pomišljala da ću biti srećna što punim 60 godina. Budimo realni, to je staro, ali to je veliko postignuće za mene jer su postojali dani kada sam pomislila da neću doživeti ni pedesetu", iskreno priznaje Šeron.

Godine 2001. glumica je pretrpela moždani udar i devetodnevno krvarenje mozga, a lekari su joj tada davali pet odsto šansi za preživljavanje. Nakon teškog moždanog udara, morala je sve da nauči ispočetka - od čitanja i pisanja, preko govora, pa sve do hodanja - a iako lekari nisu verovali da će se izvući, ona im je dokazala šta se sve može učiniti upornošću.

Ozbiljne zdravstvene probleme Šeron se svojski trudila da sakrije od javnosti, da bi o njima napokon progovorila ranije ove godine.

"Nikad nisam žellela da svet, posebno filmska industrija, sazna koliko je sve bilo ozbiljno. Postala bih nepoželjna za rad, zato sam svoje zdravstvene probleme pokušala da sakrijem najbolje što sam mogla", prisjeća se Šeron.

Jubilarni 60. rođendan, slavna glumica odlučila je da proslavi odlaskom u Majami u društvu novog izabranika kada su ju dežurni fotografi prilikom uživanja na plaži ulovili s dijamantskim prstenom na ruci.

U bračnu luku Šeron je do sada uplovljavala dva puta - s televizijskim producentom Majklom Grinbergom i novinarem Filom Bronstajnom, a danas je majka trojice usvojenih sinova.

Izvor: Tportal.hr