Showbiz vesti

Stefan nagovestio buduća dešavanja u seriji "Istine i laži": Pavle je čovek koji se ne plaši izazova...

O njegovom liku u seriji „Istine i laži“, mišljenja publike su podeljena. Dok neki misle da Pavle nije antagonista, drugi ga i te kako osuđuju što suprugu vara sa njenom maćehom. Iako se Pavle ne može pohvaliti nekim dobrim delima, Stefan Buzurović uvek nađe način da opravda svoj lik.
12.03.2018. - 13:00h

"Ja ga branim od samog početka. Pavle je takav kakav je i moramo da ga posmatramo kao karakter koji nije realan, već filmska priča. Kada bi svako od nas bio Pavle, siguran sam da bi svako mislio da to što on radi je sasvim očekivano i normalno", ističe Stefan za PRVA.RS.

Foto: aleksandar krstović/Stefan Buzurović
Foto: aleksandar krstović/Stefan Buzurović

"Pavle i ja imamo nešto zajedničko – fizički izgled. Neki su mislili da smo blizanci, ali Pavle zapravo ne postoji“, našalio se glumac i dodao da jedino u čemu liče je to što "obojica vole lepe žene“:

Kada smo pokušali da saznamo dalji tok dešavanja u seriji i da li će se Pavle udaljiti od Tatjane, koju igra Jelena Gavrilović, glumac nam je samo odgovorio:

"Lude ribe su uvek interesantnije nego one obične, a Pavle je čovek koji se ne plaši izazova".

Stefan Buzurović već godinama vodi emisiju "TV Čorba", a do sada se glumom samo bavio u pozorištu, te mu je ova serija veoma važna.

Foto: aleksandar krstović
Foto: aleksandar krstović

"S jedne strane, serija je dragocena zbog kontakta sa kolegama koje su divne i uvek su spremni za razna dramska eksperimentisanja, dok je s druge strane popularnost, a svaki glumac bi lagao kada bi rekao da mu to ne prija".

I kada se ponedeljkom odmara od snimanja serije "Istine i laži", tada snima emisiju na O2 ili igra u pozorištu.

"Koliko god da ja volim svoj posao i radim ga sa ljubavlju, žao mi je što nemam vremena kao nekad za svoju porodicu. U slobodno vreme, pravimo prženice, pletemo kikice i sve ono što normalna porodica inače čini", rekao je Stefan.

Sve propuštene epizode hit serije "Istine i laži" možete pogledati OVDE, a ono što treba da znate o seriji naći ćete na OVOM LINKU.