Serija

NOVE EPIZODE: od 9. marta, utorkom i sredom u 21:50

Urgentni centar

Napeto, dramatično i uzbudljivo i u novim epizodama popularne serije koja prati tim koji je 24 sata na zadatku spasavanja ljudskih života.

 

Treća sezona donela je uzbudljive ali i tragične preokrete u životima svih koji rade u Urgentnom centru. 

 

Timu Urgentnog centra pridružili su se novi članovi, sestra Marta (Sloboda Mićalović), velika ljubav doktora Arsića iz srednjoškolskih dana kao i dr Aleksa Radak (Dragan Mićanović), Nemanjin i Martin najbolji prijatelj iz detinjstva. Počela je nova etapa Urgentnog centra pa smo tako pored dobro poznatih likova upoznali i dr Simonidu Konjović (Marija Vicković), Damjana Mešterovića (Milan Kolak), dr Maksima Uskokovića (Nikola Vujović), Marinu Velimirović (Anja Mit) i Ninu Nik Čević (Marina Ćosić),

Aleksa i Marta
Aleksa i Martafoto: Promo

Kroz celu sezonu gledaćemo pregršt ljubavnih afera u kojima će jedan lik biti glavni protagonista, a sam tim Urgentog centra suočiće se i sa smrću jedne omiljene koleginice, koja će tragično nastradati obavljajući svoju lekarsku dužnost...

Dr Refik i Marina
Dr Refik i Marinafoto: Promo

Sve ovo i mnogo više, doživeće glavni likovi serije, koji se iz epizode u epizodu suočavaju sa ličnim problemima ali i najizazovnijim slučajevima u Urgentnom centru.

 

Na teškom zadatku
Na teškom zadatkufoto: Promo

Sinopsis UC: Uzbudljive, dramatične i potresne priče iz medicinske ustanove, u kojoj se lekari, sestre, tehničari i kompletno osoblje non-stop, bez pauze i predaha, bore da spasu ljudske živote.

Svi oni zajedno 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, prolaze kroz dinamične situacije. Nekad su samo rutinski pregledi, a nekad će morati da se suoče sa pacijentima koji boluju od opakih i neizlečivih bolesti, ili sa nesrećnim slučajevima i drugim svakodnevnim životnim dramama koje balansiraju između života i smrti.

Za to vreme svako od medicinskih radnika prolazi kroz svoju lični dramu. Svako od njih ima svoju privatnu priču, jer i oni su živi ljudi - zaljubljeni, usamljeni, sretni, nesretni, zdravi i bolesni.

Serija "Urgentni centar" je  adaptacija je američke hit serije  "Emergency Room". Radnja je smeštena u ordinaciju hitnog odeljenja bolnice u Čikagu, a jednog od glavnih likova, doktora Daga Rosa, kojeg je tumačio  Džordž Kluni, u našoj verziji igra Ivan Bosiljčić.

Uloge: Tamara Krcunović, Ivan Bosiljčić, Sloboda Mićalović, Ivan Jevtović, Zinaida Dedakin,  Dubravka Mijatović, Nemanja Janičić, Dragan Mićalović, Marija Vicković, Nikola Vujović, MIlan Kolak, Ivan Đorđević,  Branko Vidaković, Marina Ćosić,  Anja Mit, Vladimir Kovačević, Milena Živanović

Reditelji: Katarina Živanović, Milan Todorović, Nenad Ognjenović, Kosta Đorđević, Aleksandra Elčić Čelanović, Ivan Jevtović, Srđan Mikić I Stanislav Simić

Direktor fotografije: Radoslav Vladić