Serija

INfo: OD PONEDELJKA 12. jula, radnim danima u 23:00

Tri muškarca i tetka

Topla i duhovita priča, kao i fantastična glumačka postava glavni su aduti nove domaće serije!

Humoristički sitkom koji smo odmah zavoleli
Humoristički sitkom koji smo odmah zavolelifoto: Prva TV Promo

 

Tetka Milka je u centru svih zbivanja
Tetka Milka je u centru svih zbivanjafoto: Marko Arsić

U zanimljivim, komičnim ali i napetim situacijama pratićemo život jedne porodice u kojoj glavnu reč vode bogata tetka Milka, stari partijski kadar iz devedesetihiI njeni bratanci Ljuba i Joviša.

Sitkom prati život jedne porodice i njihove zamršene odnose. Zajednički život i izbegavanje odgovornosti su na duhovit način prikazani kroz odnose dva brata Joviše i Ljubiše i tetke Milke koja im je zamenila majku.

Disproporcija između njihovih godina i ponašanja će stvarati apsurd i potpuno komične situacije. Lažne i prave ljubavi, svađe, spletkarenja, intrige, posledice započetih neuspešnih biznisa samo su deo njihovih porodičnih odnosa. Sve to će tetka Milka, Ljubiša i Joviša proživljavati u kući jer sve što njih dvojica zakuvaju, uticaće na ostale ukućane koji su finansijski ili na druge načine ugroženi njihovim projektima.

Svi se u seriji pitaju da li tetka krije neki novac na Kipru i odakle penzionerki vila od 300 kvadrata. Inače, tetka je nekadašnja visoka funkcionerka SPS i bivša direktorka Dafiment banke. Ona je inače finansijer svih hirova svojih sestrića čije sulude poslovne ideje ne može da odbije iz slabosti i ljubavi prema njima.

Ljubiša je vlasnik poznatog sajta za muvanje "Ljubavisanje". U gradu je Ljuba poznat po menjanju devojaka svake noći, organizovanju nezaboravnih žurki i po tome što, naravno, neće da se ženi.

Potpuna suprotnost mu je rođeni brat Joviša, koga je supruga ostavila sa devetogodišnjim sinom.

Glavne uloge:  Seka Sablić, Petar Božović, Ceca Bojković, Marko Janketić, Milan Vasić I Hristina Popović, Atanasije Štogren, Marijana Mićić

Autori: Nikola Burovac i Danijel Đurić

Scenario: Kosta Peševski, Biljana Maksić,  Milena Depolo,  Tanja Ilić, Filip Vujšević, Paša Petrović

Režija: Pavle Vučković

Produkcija: Innovative production Beograd