Serija

NOVI TERMIN - OD UTORKA DO ČETVRTKA, NAKON EMISIJE "ŠOK TOK"

Moj prijatelj

Andrija Milošević iskače iz Instagrama i uskače u vaše domove.

Andrijini prijatelji
Andrijini prijateljifoto: Promo

Popularni glumac i komičar, Andrija Milošević, svojom specifinom energijom i humorom retko koga ostavlja ravnodušnim. Navikli smo da ga gledamo u raznovrsnim ulogama, dramskim, romantičnim i humorističkim, u pozorištu, serijama ili na filmi, pa i na njegovom Instagram profilu gde redovno izbacuje duhovite skečeve. A sada je rešio da nas iznenadi jednim neočekivanim  poduhvatom i do sada neviđenom ulogom.

Kroz seriju “Moj prijatelj” gledaoci će moći da prate doživljaje Andrije Miloševića, koji je odlučio da lično upozna svoje pratioce na društvenim mrežama i pokaže šta je sve spreman da uradi za njih.

Serijal je rađen u dokumentarističkom stilu, pun duhovitosti i spontanosti, neobičnih momenata koji ilustruju na moderan način prednosti i mane modernih druženja. Osim zanimljivih, otkačenih i veoma različitih Andrijinih online prijatelja, u epizodama se pojavljuje i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.


Da li poznajemo sve svoje digitalne prijatelje? Ako ste poznata ličnost, pored prijatelja, tu su i fanovi i pratioci, uvek tu da lajkuju, prokomentarišu objavu ili ne ali da li su tu i kada se nađete u nevolji? Na sebi svojstven način, Andrija pokušava da analizira upravo ovu situaciju i kreće u misiju da upozna svoje digitalne prijatelje, one koji mu lajkuju i komentarišu objave i da ih stavi na test prijateljstva tako što im priređuje različita iznenađenja, izazove i avanture. A znajući šta sve Andriji može da padne na pamet, od spontanih poseta rođendanskim proslavama do neobičnih objava na socijalnim mrežama, možemo da očekujemo puno smeha i zabave.

“Ovo je pokušaj vraćanja ljudskosti na javnu scenu. Digitalno društvo, digitalna prijateljstva, digitalni ljudi, sve je to naša realnost. Ovaj serijal traži srce i dušu, iza ekrana, iza profila na socijalnim mrežama. Pokušali smo da ovaj nas digitalni univerzum, pobedimo, pravim i iskrenim pričama. Išao sam kod porodica, ulazio u njihov svet, plakao i radovao se zajedno sa njima. Reakcije su bile iznenadjujuce tople, ljudske, prave, istinite, drugarske. Vratile su mi veru u ljude”, rekao
je Andrija.
 

Uloge: Andrija Milošević

Produkcija: BlekBuk, Fresh Production i Telekom Srbija