Radna akcija sa Tamarom - Sreda, 20. decembar - Zajedno sumiramo 2023. godinu, a za sledeću sezonu biće NOV NAČIN PRIJAVE!

Ove srede, na programu Prve televizije u 21.00 imaćete priliku da gledate sažetak svih prethodnih 14 epizoda ove sezone. Autorka i voditelja emisije je zajedno sa svojim timom pomogla čak 14 porodica i tako im obezbedila bolje uslove za život. Prisetimo se u nastavku...

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

U ovoj sezoni pomogli smo 14 porodica koje žive na teritoriji opština koje se nalaze u zapadnoj i centralnoj Srbiji. Renovirali smo oko 1.200 kvadrata životnog prostora, napravili smo nekoliko stotina metara prilaznih puteva novim domovima. Prilazi kućama pogotovo u zapadnoj Srbiji bili su veoma nepristupačni i zadavali su nam dodatne muke.

Uz to ovo je sezona u kojoj je palo ubedljivo najviše padavina nego u svim prethodnim sezonama zajedno. Skoro u svakoj kući smo radili bunar, kanalizaciju, septičku jamu i krov. Radova je bilo mnogo, imali smo sreću da smo imali veliku pomoć mnogih privatnih firmi pa su sve akcije bile uspešne. Takođe ovu sezonu obeležile su i veoma brojne porodice pa će ukupno 50-ro dece i 25 porodica u Kući Nade u Banji Koviljači dočekati Novu godinu u novom i toplom domu.

Kao i uvek na kraju sezone imamo želju da okupimo sve porodice na nesvakidašnjem izletu. S ozbirom na to da smo većinu akcija proveli na zapadu naše zemlje, porodice smo odveli na izlet u klisuru reke Lim, koja se nalazi na teritoriji RS, u opštini Rudo.

Veliki jubilej smo obeležili u ovoj sezoni: 200. epizodu, to znači da smo uradili 200 domova, da je više 1.500 ljudi dobilo je novi krov nad glavom u našoj emisiji. Još jednu uspešnu sezonu priveli smo kraju, a nastavljamo u istom tempu od proleća 2024.

Srećne praznike želi vam cela ekipa emisije "Radna akcija sa Tamarom“! Pratite objave na društvenim mrežama sa uputsvom kako možete da prijavite porodice za koje mislite da im mi možemo pomoći. To možete učiniti direktno onlajn na sajtu stamaromuakciji.rs!

Vidimo se u istom terminu, sredom od 21.00, od 6. marta 2024!