NOVA SEZONA OD 28. AVGUSTA, RADNIM DANIMA U 17.30

Pobednik

Novi format Prve televizije i nastavlja svoj život u drugoj sezoni!

Aleksandra Gudelj voditeljka kviza, foto: Prva TV
Aleksandra Gudelj voditeljka kviza, foto: Prva TV
.

Publika će već od 28. avgusta radnim danima u 17.30 imati priliku da uživa u novim igrama i sa novim takmičarima. Voditeljka kviza je šarmantna i gledaocima dobro poznata Aleksandra Gudelj.

Kviz "Pobednik" sastoji se od pet igara, koje sadrže zadatke iz raznih oblasti znanja.

Igre su međusobno različite po formi i sadržaju. Svaka igra ima svoja pravila takmičenja, svoj sistem bodovanja i određeni vremenski rok za rešavanje zadataka.

Poeni jednog takmičara zavise od njegovog učinka, ali i od učinka suparnika.

O pravilima takmičenja

.

Takmičari u kvizu znanja "Pobednik“, osim samog znanja (ošta kultura i informisanost), treba da pokažu i druge veštine: takmičarski duh, opreznost i odlučnost, zaključivanje i povezivanje, percepciju i koncetraciju, spremnost i sposobnost prezentovanja svog znanja u zadatom roku i prema utvrđenim pravilima igara.

U svim igrama takmičari koriste ekrane osetljive na dodir.

U kvizu učestvuju dva takmičara. Takmičar sa većim ukupnim i konačnim brojem poena, postaje pobednik epizode i osvaja novčanu nagradu.

Pobednik uvek ide dalje

.

Takmičar koji pobedi svog suparnika u jednoj epizodi, nastavlja dalje, te postaje jedan od dva takmičara u sledećoj epizodi, i tako nastavlja da se takmiči i prikuplja sve više novca od svake nove pobede, sve dok ne doživi poraz.

Voditeljka o kvizu

.

Igre su međusobno različite, a u zadacima se mogu kombinovati različite oblasti znanja - prirodne i društvene nauke, umetnost, kultura, sport, mediji, zabava, zanimljivosti, informisanost.

"Oduvek sam volela kvizove, jer su mi baš zanimljiv format, a i u njiema uvek možete nešto da naučite ili da se podsetite nečega", kaže voditeljka, koja je u svoj rezime svojevremeno upisala i mesto voditeljka kviza “Ludi kamen”.

Na plasman takmičara utiču i veštine snalaženja, promišljanja, brzog i ispravnog reagovanja, kako bi uspeli da odgovore, ne samo na zadatke, već i na pravila, dinamiku i zadate rokove.

"Ovo je dinamičan kviz u kojem pobednik osvaja 20.000 dinara, a nastavlja da se takmiči sve dok ne izgubi. Prilika da osvajate novac je tu, samo morate da pobeđujete protivnika. I to je ono po čemu ovaj kviz razlikuje od drugih", naglašava Aleksandra.

PRIJAVITE SE ZA KVIZ

.

Ako ste punoletni (18+) državljanin/državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji, prijavite se lično za učešće u kvizu "Pobednik", na jedan od dva načina:

1. Popunjavanjem i slanjem formulara online na:
https://www.prva.rs/program/emisija/pobednik/prijava

2. Popunjavanjem i slanjem formulara u word dokumentu na e-mail adresu: prijava.pobednik@prva.rs, pri čemu formular možete preuzeti sa stranice: https://www.prva.rs/resources/files/Formular-e-mail-kviz_Pobednik.docx

strana 1 od 2 idi na stranu