Nikad nije kasno - Nedelja, 5. februar - Mare "izmerio" dušu takmičaru i izazvao eksploziju emocija (VIDEO)

Iako utisci od prethodne emisije "Nikad nije kasno" ne jenjavaju, nova epizoda je na samo korak od vas i verujte biće zaista posebna. Ove nedelje predsednik žirija Saša Milošević Mare imaće fantastično društvo - Jelenu Gerbec i Jelenu Bačić Alimpić.

Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
.

Sudeći prema reakcijama članova žirija malo je reći da su uživali u veličanstvenim interpretacijama i duhu kakav imaju veterani emisije "Nikad nije kasno“.

"Mislim da je još uvek malo stidna, da možeš mnogo, mnogo više", poručila je Jelena Gerbec jednoj od takmičarki i dala joj vetar u leđa da nastavi da bude na sceni ono što zaista jeste.

Ni njena koleginica iz žirija nije ostala ravnodušna na takmičare koji na velikoj sceni daju i poslednji atom snage u nameri da ostvare svoje snove.

"Kada vidim ovakvu energiju 20 godina odmah manje vam dajem", sa osmehom je priznala književnica.

Ono zbog čega se ova emisija razlikuju od bilo kog formata je to što ima dušu koju joj daju veterani i njihove životne priče koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

"Probali ljudi da izmere dušu znaš, kažu duša je tu negde između 15 i 18 grama, e tvoja ima 80 kilograma okruglo!", rekao je Mare takmičaru i izazvao lavinu emocija u studiju, a šta vas još očekuje u nedelju saznajte u videu ispod: