Jutro - Četvrtak, 18. februar - Gde ćemo moći da putujemo na proleće, a gde da letujemo i pod kojim uslovima?

U današnjem Jutru gledaćete:

Gde ćemo moći da putujemo na proleće, a gde da letujemo i pod kojim uslovima?, foto: stockphoto mania/Shutterstock
Gde ćemo moći da putujemo na proleće, a gde da letujemo i pod kojim uslovima?, foto: stockphoto mania/Shutterstock
.

1. U FOKUSU
Tačno u podne počinje izbor patrijarha Srpske pravoslavne crkve. Koliko bi izborni Sabor mogao da traje? Ulaze li episkopi danas u Hram duboko podeljeni ili je to samo slika koju stvaraju mediji? Ko su najozbiljniji kandidati i kako će iznenadno odsustvo vladike Lavrentija, koji je smešten u bolnicu, uticati na ishod glasanja? Naš gost je verski analitičar Željko Injac.
((BOŽJA RUKA))

2. ČOVEČE NE LJUTI SE
Da li je tačno da će svi osnovci, od prvog do četvrtog razreda u Beogradu ove godine dobiti besplatne tablete i digitalne udžbenike? Hoće li korona žurke zatvoriti restorane u prestonici? Koji park će urediti vajar iz Rusije? To pitamo zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.
((DOBRE VESTI ZA ĐAKE I RODITELJE))

3. PRELISTAVANJE
Može li vakcina koja je iz Beograda stigla u Podgoricu uticati na ozdravljenje odnosa Srbije i Crne Gore? O tome i ostalim temama iz štampe razgovaramo sa Ljubinkom Milinčić i Aleksandrom Apostolovskim.
((VAKCINISANJE REGIONA))

4. SPORT
Izazov kakav do sada nije imao u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije. Novak Đoković igra sa kvalifikantom Aslanom Karacovim iz Rusije u borbi za svoje deveto finale u Melburnu.
((APSOLUTNI FAVORIT))

5. TEMA JUTRA
Gde ćemo moći da putujemo na proleće, a gde da letujemo i pod kojim uslovima? Šta će biti sa aranžmanima koje su građani platili prošle godine? Hoće li u Grčku moći da se uđe sa potvrdom o vakcinaciji? To pitamo Aleksandra Seničića, direktora Jute i hotelijera Kostasa Ziskosa, koji nam se javlja iz Grčke.
((NA PUT UZ POTVRDU O VAKCINACIJI?))

6. AKTUELNO
Da li nem posle kovida preti epidemija hroničnog umora? Baš taj problem ima gotovo polovina onih koji su preležali koronu. Kako da vratimo energiju i pobedimo umor? Naš gost je prof. dr Branislav Milovanović sa Medicinskog fakulteta u Beogradu.
((NEMA ODMORA OD HRONIČNOG UMORA))

7. SVI PRIČAJU O
Danas se susreću dva velikana... Zvezda dočekuje Milan u okviru šesnaestine
finala Lige Evrope! Kolike su šanse našeg šampion ada napravi iznenađenje, koliko će nedostrajati publika i da li će sportski inat dati vetar u leđa našim momcima? O ovim temama razgovaramo sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde Stanislavom Karasijem, i Vladimirom Stankovićem, novinarom i autorom knjige “Montevideo, Bog te video”
((SAMO HRABRO!))

8. ZABAVA
Serija "Tate" se završava u petak! Već od nedelje, publiku čeka nova serija na Prvoj - "3 muškarca i tetka". Kakav rasplet donose poslednje epizode Tata, a kakav zaplet prve epizode tetke i muškaraca, to pitamo - Marijanu Mićić!
((POČETAK NA KRAJU))​