Jutro - Sreda, 22. jul - Kako piloti obavljaju posao u vreme pandemije korona virusa?

Dobroo jutro Srbijo! U današnjem Jutru gledaćete:

Kako piloti obavljaju posao u vreme pandemije korona virusa?, foto: Depositphotos/mikdam
Kako piloti obavljaju posao u vreme pandemije korona virusa?, foto: Depositphotos/mikdam
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Zdrav stomak, zdrav ceo organizam. Da li problemi u crevima direktno utiču na ceo imuni sistem i kako ga ojačati u doba korone? To pitamo prof. dr Tamaru Milovanović, gastroenterologa.
OBAVEZAN PROBIOTIK?

PRELISTAVANJE
2. Većina u SNS-u protiv vlade sa SPS-om. Trudnica u Nišu umrla dan pošto je izgubila bebu na porođaju. Korona mutira, na jesen će biti još gore. Torlak ponovo pravi vakcinu protiv gripa. To su samo neke od udarnih priča koje u prelistavanju štampe komentarišemo sa Goranom Rodićem.
NASLOVNE STRANE

TEMA JUTRA
3. Kako piloti obavljaju posao u vreme pandemije, koliko je Kovid 19 pogodio vazduhoplovstvo, postoji li "respirator" koji će oživeti avio industriju?
NEPROCENJIVA ŠTETA

AKTUELNI
4. Ko i zašto napada novinare dok su na zadatku, da li je u borbi protiv vlasti baš sve dozvoljeno, gde je crvena linija koja deli prava i slobode od anarhije? O tome razgovaramo sa Nebojšom Krstićem i prof.dr Vladimirom Vuletićem.
DEMOKRATIJA?

SVI PRIČAJU O
5. On najbolje zna kako da treniramo i šta da jedemo. Koje savete je podelio sa čitaocima u knjizi "Da želim da smršam" pitamo trenera i pisca Milana Jovanovića Strongmena.
OD PONEDELJKA

ZABAVA
6. Šta se dešava na snimanju druge sezone serije "Tate" otkriva nam glumac Miki Damjanović.
INSPEKTOR RADIĆ​