Jutro - Četvrtak, 20. februar - Kinezi već 5.000 godina neguju tradicionalnu medicinu. Leči li i korona virus?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Kažu da &diže iz mrtvih&, foto: Depositphotos/DragonImages
Kažu da "diže iz mrtvih", foto: Depositphotos/DragonImages
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Kinezi već 5.000 godina neguju tradicionalnu medicinu. Kažu da "diže iz mrtvih". Leči li i korona virus, kome je sve u Srbiji pomogla, to pitamo dr Bo koja živi u Beogradu već 20 godina i bavi se tradicionalnom kineskom medicinom.
ŽENA 21 VEKA

PRELISTAVANJE
2. Američki izaslanici Grenel i Palmer imaju različite planove za rešenje kosovske krize. Jedan je protiv razmene teritorija, drugi ne odbacije tu mogućnost. Kome da verujemo i da li i Evropska unija igra dvostruku igru? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Žarkom Rakićem i Borislavom Lalićem.
U KLINČU

SPORT
3. Igor Kokoškov debitovaće danas na mestu selektora košarkaške reprezentacije Srbije. Naša selekcija protiv Finske u gostima počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2021. godine. Sve o košarci zna naša Nina Kolundžija.
NOVI POČETAK

TEMA JUTRA
4. Predizborna groznica drma Srbiju. Oko kojih pitanja će se u kampanji lomiti koplja i kolika izlaznost bi značila uspeh odnosno neuspeh bojkota? To su pitanja za Tatjanu Macuru, iz Stranke moderne Srbije​ i Miloša Jovanovića, člana Predsedništva pokreta "Metla 2020".
ODMERAVANJE SNAGA

KO JE U PRAVU
5. Priča o šestoro maloletne dece iz okoline Alibunara koji su osam meseci sami živeli i brinuli se jedni o drugima u uslovima nedostojnim za život potresla je Srbiju. Majka ih je napustila, a otac je u zatvoru. Svi su znali i ćutali. Zašto Centar za socijalni rad nije uradio ništa dok priča nije dospela u javnost. Ko će sve snositi odgovornost za ovaj slučaj?
TUGA

SVI PRIČAJU O
6. Predstava "Velika drama" 21. februara obeležava dva jubileja na sceni Narodnog pozorišta - 250. izvođenje i 18 godina od premijere. Junaci ove srpske drame su i naši gosti Tanasije Uzunović i Bojana Stefanović.
DVOSTRUKI JUBILEJ

ZABAVA
7. I za kraj čudesan spoj džez muzike i tradicije Balkana. Džez muzičar Vlada Maričić stiže nam u goste u svira uživo u našem programu.
DŽEZ NA SRPSKI NAČIN​