Jutro - Petak, 1. novembar - Zašto nam ginu neimari i kakvi su nam propisi?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

1.Sve je više turističkih agencija iz okolnih zemalja koje organizuju ture po Srbiji. Da li našim turističkim radnicima otimaju "deo kolača" u skladu sa propisima? To pitamo Mirka Levajca iz Jute.
RECEPTIVNI TURIZAM

2.Srbija je spremna da nastavi dijalog ako se za to steknu uslovi. Bezbednost i pravo na kretanje se moraju obezbediti za Srbe na Kosovu. To je sinoć na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija istakao Ivica Dačić. O tome i ostalim aktuelnim temama u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ivanom Jovanovićem i Filipom Rodićem.
JESMO MALI, NISMO GLUPI

3.U samo četiri dana troje ljudi izgubilo život na gradilištima u Srbiji. Zašto nam ginu neimari i kakvi su nam propisi?
CRNA STATISTIKA

4.Na prostoru Kraljeve česme u Lisičjem potoku sutra će biti održan komemorativni skup svim žrtvama komunističkog režima. Šta pokazuje dokumentacija Ozne, kako su se posle rata gubile glave bez sudske presude, ko je naredio masovna streljanja, koliko je neobeleženih grobnica u Srbiji?
"CRVENA SMRT"

5.Novi Sad će ovog vikenda ugostiti najbolje svetske frizere. U kojim će kategorijama odmeriti snage, šta će posetioci na sajmu moći da vide i kakve će frizure biti u modi u narednoj godini, reći će nam Duška Bogataj, predsednik Kluba frizera Beograda.
SERBIA HAIR OPEN

6.Da li znate da je jedna žena sa prostora bivše Jugoslavije dobijala zadatke od Hitlera i onda misteriozno nestala? O drugoj sezoni Senki nad Balkanom govori glumica Leona Paraminski.
MARIJA ORŠIĆ

7. U Kolarčevoj zadužbini 27. novembra biće održan koncert pod nazivom Lazarus. U našem studiju kompozitor Veljko Kuzmančević.
TRADICIJA