Jutro - Četvrtak, 3. oktobar - Da li je eutanazija pravo na dostojanstvenu smrt ili legalizacija ubistva?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Da li je eutanazija pravo na dostojanstvenu smrt ili legalizacija ubistva?, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
Da li je eutanazija pravo na dostojanstvenu smrt ili legalizacija ubistva?, foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Poskupljenje stanova i niske kamatne stope zabrinule su finansijske stručnjake. Kojim se rizicima izlažu građani, a kojim bankari, da li je bolje da se zadužujemo u evrima ili dinarima, pitamo prof.dr Veroljuba Dugalića, profesora Ekonomskog fakulteta.
NISKE KAMATE

PRELISTAVANJE
2. Vučićeva poseta Varšavi, predizborna kapanja na Kosovu, Kolinda u trci za drugi predsednički mandat, Srbija spremna za posetu Erdogana, taksisti ne odustaju od blokade Beograda. Ovo su samo neke od tema o kojima u prelistavanju štampe razgovaramo sa Nadeždom Gaće i Dejanom Vukom Stankovićem.
UDARNE PRIČE

SPORT
3. Fudbaleri Partizana gostuju u Astani u drugom kolu Lige Evrope. Košarkaši Crvene zvezde igraju u Atini sa Panatanaikosom. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
POVRATAK U EVROLIGU

TEMA JUTRA
4. Juče leto danas zima. Najavljivano nevreme stiglo u region. Na Jadranu sevnulo 20.000 munja, a u Srbiji se danas očekuje i sneg. Temperature niže i do 20 stepeni. Kakva nas jesen i zima očekuju pitamo meteorologa Nedeljka Todorovića.
NAGLA PROMENA

KO JE U PRAVU
5. Sud u Italiji podržao eutanaziju u posebnim slučajevima. Crkva se distancirala od ove odluke. Da li je eutanazija pravo na dostojanstvenu smrt ili legalizacija ubistva?
PRAVO NA IZBOR

SVI PRIČAJU O
6. Korporativna joga sve popularnija i u Srbiji. Može li se raditi i vežbati u isto vreme, imaju li poslodavci razumevanje za bolove u leđima i ramenima?
MEDITACIJA NA POSLU

ZABAVA
7. Počinje nova pozorišna sezona. "Idealna polovina" 5.oktobra u Akademiji 28. Naši gosti su Anja Mandić i Milan Kalinić.
URNEBESNA KOMEDIJA​