Jutro, 28. jun - Gde je sada budućnost srpskog fudbala?

DETOKS ZA VREME Zašto su godišnja doba postala ćudljiva i hoće li nam ovo leto proći u znaku jeseni, pitamo Slobodana Sovilja, meteorologa.
27.06.2018. - 23:00h

ISTORIJA

Od Kosovske bitke do danas, na Vidovdan su se desili mnogi važni istorijski događaji. Koliko je to sudbina, a koliko je to nekada bila i namera, samo su neka od pitanja za istoričare prof.dr Aleksandra Rastovića i dr Miloša Ivanovića, sa kojima prelistavamo dnevnu štampu.

KONAČNO

Zašto nam je bilo potrebno 15 godina da skinemo katanac sa Narodnog muzeja, koje umetničko blago će biti dostupno posetiocima, zašto od 400 hiljada eksponata mesta ima samo za desetak odsto, pitamo ministra kulture Vladana Vukosavljevića.

POVRATAK ZADRUGA

Može li projekat "500 zadruga u 500 sela" oživeti srpsko selo i motivisati mlade da se bave poljoprivredom pitamo ministra Milana Krkobabića.

KRAJ BAJKE

Čudo u Moskvi se nije desilo. Brazilci su ugasili snove "orlova" na Mundijalu. Gde je sada budućnost srpskog fudbala pitamo Milana Živadinovića, bivšeg selektora i Mihajla Todića, urednika Sportskog žurnala.

PREMIJERA 1.JULA

Kako je Koko Šanel inspirislala glumicu Vjeru Mujović da napiše pozorišnu predstavu "Mala crna haljina". To će nam otkriti ovoga jutra.

PRAZNIK

Nemanja Nikoić premijerno predstavlja novu pesmu "Vidovdan" i peva kod nas.