SVAKOG PONEDELJKA U 21.00

Reci 8

Emisija “Reci 8” je pravi televizijski spektakl i oko njega su se okupila vodeća imena regionalne "stand up" scene.

Foto: Prva/Promo
Foto: Prva/Promo
.

Revolucionarni televizijski stand up šou "Reci 8" ponovo je pred našim vermin gledaocima od ponedeljka, 1. aprila u 21.00. Po ugledu na formate svetskih produkcijskih kuća, Prva televizija proizvela je inovativni stand up šou program.

Na provokativne i aktuelne teme svoje kreativne i duhovite komentare i zanimljive priče i dosetke iznose komičari Ana Zlatanović, Srđan Olman, Peđa Bajović, Nikola Trišić, Nikola Milenković, Andrija Dabanović, Filip Ugrenović i Semir Gicić. Kreator koncepta je naš poznati reditelj i scenarista Zoran Lisinac, koji je zaslužan za vrtoglavi uspeh filma "Toma" i humorističke serije "Popadija".

"Stand up scena kod nas sve više dobija na popularnosti, pa smo se prihvatili izazovnog zadatka i pretočili njihove nastupe u televizijski format", rekao je autor i producent serijala "Reci 8" Zoran Lisinac.

"Zahvalio bih se i svim stand up komičarima koji su učestvovali u kreiranju emisije i verujem da našim gledaocima donosimo novu energiju".

U 10 četdresetominutnih epizoda emisije "Reci 8" ponedeljkom u 21.00 biće obrađivana po jedna glavna tema. Komičari će tu domintanu temu obrađivati na svoj karakterističan i prepoznatljiv način.

strana 1 od 2 idi na stranu