Grilovane teleće brizle sa lardom, jeguljom u terijaki marinadi, sa žuom od crnog luka i pireom od karfiola
U 20. epizodi sedmoro takmičara je kuvalo zajedno sa sudijom Filipom Ćirićem, jelo po njegovom izboru. Reč je o grilovanim telećim brizlama sa lardom, jeguljom u terijaki marinadi, žuom od crnog luka sa baharat začinom i pireom od karfiola.
Foto: Prva TV Printcreen
13.6.2025.|22:25
Izvor: prva.rs
Podeli:
Vaš komentar je uspešno snimljen i biće vidljiv nakon verifikacije administratora portala.
Grilovane teleće brizle sa lardom, jeguljom u terijaki marinadi, sa žuom od crnog luka i pireom od karfiola
U 20. epizodi sedmoro takmičara je kuvalo zajedno sa sudijom Filipom Ćirićem, jelo po njegovom izboru. Reč je o grilovanim telećim brizlama sa lardom, jeguljom u terijaki marinadi, žuom od crnog luka sa baharat začinom i pireom od karfiola.
Foto: Prva TV Printcreen
13.6.2025.|22:25
Izvor: prva.rs
Podeli:
Vrati se na vest