Siniša Mali: "Iznova im je trn u oku sin predsednika, pristojan i vaspitan mladić"

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se povodom napisa u medijima o sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Instagram/
Foto: Instagram/

Pročitajte i:

FK Partizan: "Nikada nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača"

Reakcije posle napada na Danila Vučića: "Devet godina se uporno radi da mu se upropasti život"

Suzana Vasiljević o navodima KRIK-a: "Najstrašnije izmišljotine o Danilu Vučiću"

Naime, neki mediji su objavili da je Danilo Vučić navodno menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

"Ponovo besramni napadi na porodicu Aleksandra Vučića, kome pružam bezrezervnu podršku da izdrži i istraje u borbi za stvaranje uspešne i jake Srbije, bez obzira što takva pojedincima smeta. Iznova im je trn u oku sin predsednika, pristojan i vaspitan mladić, koji ni za šta nije kriv, osim očigledno zbog toga što je predsednikov sin", objavio je Mali na Instagramu.

"Odlično umrežena medijsko-tajkunska mašinerija, uz podršku iz inostranstva, uz prethodno ubeđivanje italijanskog lista da je lažna vest koju je pre par meseci servirao Krik istina, iznova plasira besmislene priče i pokušava da Danila ubaci u navodne menadžerske poslove, za šta ne postoje dokazi. Njima nije važno ni to što je fudbalska agencija koja zastupa perspektivnog fudbalera Dušana Vlahovića demantovala te navode. Naravno, cilj im je da lažno prikažu kako se Vučićeva porodica enormno bogati, između ostalog kroz navodno fudbalsko menadžerisanje. Sve to, računajući na zaborav građana Srbije, koji su u njihovo vreme životarili, jedva sastavljali kraj sa krajem, dok su oni jahali po državnoj kasi i ostavili zemlju pred bankrotom", dodaje se u objavi.

Mali je, takođe, istakao da se sve ovo čini samo da bi se neko "dokopao fotelja".

"Toliko o takvim dušebrižnicima, koji pored besramnih laži ne prezaju od nasilja, blokada i zaustavljanja građana Srbije, samo da bi se dokopali fotelja. Izabrali su baš Danilov rođendan, da se lažima obračunavaju sa njegovim ocem. Očigledno im nije dovoljno što kao politička manjina terorišu većinu građana, pa sada po starom običaju iznova terorišu predsednika Vučića i njegovu decu, što je očigledno odraz političkog pilićarenja, jer program koji bi ponudili građanima nemaju", piše Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 112 idi na stranu