Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

09. 01. 2018. 13:30   >>  12:51

Pet rečenica ZABRANJENIH na prvom dejtu

Prvi utisak koji ostavite je veoma važan, naročito kada vam se neki muškarac sviđa i želite da ga osvojite. Ukoliko vam zavođenje nije jača strana, zapamtite bar koje teme ne biste trebale da otvarate pred njim.

“Moj bivši…”

Hajde ispričaj mu sve o bivšim pa da razmisli da li su ti momci ustvari srećnici…jer su pobegli od tebe!

Prvi dejt, prvo piće, prvi izlazak nisu mesto gde ćeš prepričavati doživljaje iz prethodne veze ili olajavati bivše! U budućnosti ako ostanete u vezi možete podeliti neko iskustvo iz prethodne veze, ali dok tu osobu dobro ne upoznaš ne delite privatne informaciije!

Pratite nas i na Viberu!

“Ne tražim ništa ozbiljno”

Hmmm, zapitaj se da li je stvarno tako! Iako si izašla iz komplikovane veze i ne treba ti odmah vezivanje, možda u budućnosti poželiš, ali posle ove rečenice sve si upropastila. Devojke imaju nekad i potrebu da objasne kako ne žele ništa ozbiljno kako bi ostavile utisak da se nisu celu dan i noć spremale za taj dejt i da osoba ispred njih nije toliko bitna. Zaboravite na ovo sve, već se potrudite da ne ostavite utisak osobe koja traži samo seks, ako to zapravo nije tako!

“Jaooo, moj šef je pravi krelac”

Ako si na prvom sastanku stigla da se požališ na šefa koji te nervira, već smo uključili crveno svetlo upozorenja! Žaljenje je poput čipsa ili kokica, jednostavno ne možeš da se zaustaviš na jednom! Sasvim je u redu da kažeš kako nisi zadovoljna trenutnim poslom i da se tu zaustaviš i preusmeriš na neke srećnije i lepše teme.

“Zašto si još uvek singl?”

Budimo iskreni! Zar ovo ne zvuči kao “ Šta nije u redu sa tobom, pa si singl?”.
Ako te baš zanima zašto je on sam, uputi ovo pitanje sa komplimenton, na primer: “Kako to da jedan šarmantan i pametan dečko nema devojku?”

“Vidim obožavaš teretanu, ali i da kuliraš uz pivo“

Skroz je ok da baciš neku opasku na račun neke njegove fotke, ako pričate o Fejsbuku ili slikama. U ostalim slučajevima malo je neprikladno jer će ispasti kao da ga proveravaš i redovno gledaš slike, a vi još uvek niste ni zajedno. Jezivo zar ne?

Ljubavni statusi na Facebooku koji svima idu na živce

Izvor: cosmopolitan.rs

3 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari