Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

09. 05. 2018. 20:00   >>  16:14

Samo jedna SITNICA U SEKSU vam može promeniti mnogo toga, a najviše vrhunac!

Ako vam je veza u poslednje vreme zapala u monotoniju, ne predajte se i učinite sve da vi i vaš partner povratite onu sreću i strast s početka odnosa. Ključ je inovativnost! U kuhinji ne morate samo da kuvate, već možete i da vodite ljubav.

Istraživanje sprovedeno u australijskoj kompaniji House Method obuhvatilo je 1 000 ispitanika, čiji su odgovori dokazali da su parovi srećniji ako vode ljubav van spavaće sobe i to za 10,5 odsto od onih partnera koji to čine isključivo u krevetu. 

Isti ti parovi bili su i oko 33 odsto zadovoljniji svojim seksualnim životom, verojatno i zato što to rade češće - u proseku 10,9 puta mesečno, prema samo 5,8 puta mesečno koliko vode ljubav oni koji se drže spavaće sobe, piše miss7.24sata.hr.

Kad je posredi izbor mesta u kući, pokazalo se da parovi najčešće biraju dnevnu sobu (valjda zbog udobnog kauča), a potom toalet, jer je tamo najlakše da posle seksa odu pod tuši. Najređe se pak prepuštaju strastima na tavanu, u zidnom ormaru i u dvorištu.

Stručnjak za seks i veze Emili Mors naglašava da je važno proširiti seksualna iskustva, jer se tako najbolje možete približiti partneru i zajedničkom zadovoljstvu. 

Svima koji možda još uvek stanuju sa roditeljima ili dele stan sa cimerima, preporučamo malo suzdržanosti.


0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari