Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Kulinarske tajne

25. 04. 2018. 09:00   >>  09:46

"Uvoze krompir, prepakuju ga u ivanjički, a narod ne zna"

Delimo ga na crveni i beli, upotrebljavamo na sve načine, tražimo domaći, a u većini slučajeva kupujemo uvozni. Odlukom države da krompir uvozi, srpski proizvođači su sahranjeni jer je to poskupelo domaći.

Jedan od proizvođača kaže da se krompir uvozi, da se zatim prepakuje, a prodaje kao ivanjički. Da li zaista znamo koji krompir jedemo?

Exploziv je istraživao šta se nudi u marketima i na pijaci i zašto Srbija uvozi krompir, a domaći proizvođači će svoj najverovatnije morati da bace.

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari