Kod parizera, salama, kobasica i šunki u crevu, na krajevima pakovanja stoje metalni delovi uvijen oko omotača. Sigurno ste ga i vi bacali, i niste znali čemu služi.

Jedna žena je objavila video na Instagramu u kojem je pokazala za šta se koristi taj metalni deo. I ona je zapanjena otkrićem. Iako skoro svi zaštitnu foliju sa suhomesnatih proizvoda skidaju tako što odseku vrh, a potom je pocepaju, to je pogrešno i teži način sečenja parizera ili šunke.

Da biste olakšali skidanje folije sa parizera uhvatite taj metalni deo, pa ga zavrtite, a parizer će izaći iz omota! Video je iznenadio mnoge korisnike društvenih mreža koji su priznali da su sve vreme radili pogrešno.

"Imam 47 godina i danas sam saznao za tu funkciju", "Jesam li ja jedina koja se nije pitala zašto to tu stoji?", "Da sam juče umro, ne bih saznao za ovo", "Idem da kupim parizer i ovo isprobam", pisali su ljudi u komentarima ispod videa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.