Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Porodica

07. 07. 2018. 11:00   >>  22:39

Još nije prestala da doji sina od dve godine i ne namerava sve dok može

Beki Vijera je 42-godišnja majka iz San Franciska koja voli javno da ističe kako svog dvogodišnjeg sina i dalje doji, i to će činiti sve dok bude mogla.

Iako se smatra herojem, jer pored kuvanja i brige oko domaćinstva, savršeno brine i o svome sinu, ali su njenu odluku o produženom dojenju mnogi okarakterisali kao bizarnu.

Svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije na kojima se vidi kako istovremeno usisava i doji dete, ili to čini dok je u toaletu.

Beki priznaje da često oseća pritisak okoline, ali da za tim ipak ne haje i ponosna je što kao uzorna majka i domaćica sve postiže.

"Mnoge mame su mi napominjale da se bebe doje do godinu dana i da je ono što ja činim pogrešno“, priznaje Beki i dodaje:

"Kada sam prvi put dojila, osećala sam se nelagodno. Izgledalo je kao da sam mu ugurala bradavicu u usta i da je on koristi poput mehanizma rezanja olovke“.

Njenom sinu Arčeru je dijagnostifikovan sindrom kiselog refluksa, odnosno gorušica, zbog čega su lekari sumnjali da će dojenje samo pogoršati stanje.

Međutim, Arčer je sada dobro i više ne pati od gorušice, a Beki je i dalje nastavila da ga doji.

Izvor: superzena.b92.net / Daily Mail

Foto za thumb: Thinkstock

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari