Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Dnevni horoskop

Astro

ZA 27. februar

OVAN

Imate jasan plan u glavi, i dovoljno energije da ga sprovedete u delo. Sve ono što morate uraditi, uradite odmah u prepodnevnim satima, jer kasnije možete biti zatrpani nekim iznenadnim obavezama. Osećate veliku potrebu da se jednoj osobi približite. Preduzmite inicijativu.

BIK

Iznenađeni ste informacijama koje dolaze do vas. Niste još uvek sigurni da li ste ono što je čuli povoljno ili će vas vratiti korak unazad, pa ćete pratiti situaciju na dalje. Zainteresovanost za osobu koju upoznajete preko prijatelja ili izlaska.

BLIZANCI

Potrebno vam je više vremena da se presaberete i na pravi način pristupite svojim obavezama. Dogovor sa nadređenima ide u vašu korist. Imate dobru komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva, ali još uvek ne znate da li je zainteresovanost obostrana.

RAK

Trudite se da zadržite prisebnost i mir u situacijama koje u vama izazivaju nervozu. Nadređeni vam nameće obaveze koje nisu vaše, ali trenutno ne možete da se iz ovoga izmaknete. Potreban vam je razgovor sa emotivnim partnerom, ali druga strana nije raspoložena za priču.

LAV

Iako uz nervozu i kratke vremenske rokove, uspevate da tokom dana rešite jednu veću poslovnu obavezu koja vas je prilično opterećivala. Neko od kolega može zatražiti vašu pomoć, mogli biste da mu izađete u susret. Misli vam lutaju i ne obraćate veliku pažnju na emotivnog partnera.

DEVICA

Iako niste sigurni koliko ste se zaista razumeli sa nekim od poslovnih saradnika, smatrate da ste ipak zadržali zadovoljavajući nivo komunikacije. Jedna osoba, moguće sa razlikom u godinama, okupira vaše misli. Ipak, ustručavate se da napravite konkretniji potez.

VAGA

Neke situacije u poslovnom segmentu zahtevaju od vas veliko strpljenje, ali vi ste već pri kraju živaca. Nadate se da će se ovo brzo pokrenuti. Imate solidnu komunikaciju sa prijateljima ili neko lako flertovanje. Sa emotivnim partnerom trenutno ne pronalazite zajednički jezik.

ŠKORPIJA

U svemu preterujete i u potpunosti ste promenljivi prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. U jednom trenutku se povlačite, dok u drugom požurujete one sa kojima radite i unosite im nervozu. Razmišljate zašto se partner ućutao i povukao od vas.

STRELAC

Ni sami ne znate kako da se danas postavite u nekim situacijama. Čas biste jurnuli, čas biste sačekali da vidite razvoj događaja. Za sada je bolje da budete mirni i da ne povlačite nikakve konkretnije poteze. Nezadovoljstvo je prisutno u odnosu sa voljenom osobom .

JARAC

Sa svih strana informacije, neki pozivi koji vam ulivaju veliku nadu....ali nemojte da se iznenadite ako rezultati budu mali. Vi uradite šta je do vas i nadajte se najboljem. Osoba sa kojom imate razliku u godinama pokušava da skrene vašu pažnju na sebe.

VODOLIJA

Potrudite se da budete jasni i koncizni u dogovorima tokom današnjeg dana. Ne žurite i ne unosite nervozu ni sebi ni drugima. Više kontaktata sa suprotnim polom vas očekuje. Možete uživati u flertovanju i zanimljivoj komunikaciji.

RIBE

Danas imate dovoljno snage da rešite neku problematiku koja se već izvesno vreme vuče. No, ne očekujte da će ovo ići lako. Malo nerviranja i brzine vam svakako sledi. Ako previše očekujete od emotivnog partnera ili osobe koja vam je privlačna, možete se razočarati. 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Astrolog Violeta

0
100 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari