Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Dnevni horoskop

Astro

ZA 23. MART

OVAN

Malo nervoze od ranih jutarnjih sati, čisto da vas ubrza i da učini da ne dremate na poslu....Kada se prođu ove prve jutarnje „nepogode“, ostatak dana je izuzetno dobar. Jedna osoba iz prošlosti vas može u potpunosti iznenaditi svojim pojavljivanjem ili inicijativom.

BIK

Morate da požurite da biste realizovali svoje planove. Okolnosti vam baš I ne idu na ruku, jer je obaveza više nego inače, a ni sa kolegama baš nemate potpuno razumevanje I sklad. U odnosu sa voljenom osobom – vreme je da konačno prevaziđete neke trzavice u komunikaciji.

BLIZANCI

Velika energija I usmerenost, želja da što pre pokrenete nešto što je u prethodnom periodu bilo u zastoju. Pojedine kolege vas umaraju jednim te istim praznim pričama. Jake emocije I strast – bilo bi dobro das a voljenom osobom pokrenete neke lepe zajedničke momente.

RAK

Neke situacije se razvlače I “vuku” I već počinjete da se nervirate što se ne pokreću u onom pravcu koji očekujete. Nervoza stoji I u kontaktu sa nadređenim osobama. Biće potrebno mnogo usaglašavanja da biste uspeli da se po nekim planovima uskladite sa voljenom osobom.

LAV

Neko bi rekao da su vam “oči gladne” I da ste zagrizli preveliki zalogaj, ali vi to tako ne mislite, I nastavljate da se u poslovnom segmentu borite za ono što želite. Dobre šanse za uspeh stoje. Raspoloženost I flertovanje na poslu. Lako ostvarujete I nova poznanstva.

DEVICA

U odličnom ste radnom elanu, I uglavnom će vam danas sve ići lako od ruke. Prijatno ćete biti iznenađeni I nekim pohvalama na svoj račun, verovatno od strane saradnika ili poslovnih partnera. Emotivnom partneru je potrebno više podrške sa vaše strane.

VAGA

Energija ovog dana vam I ne prija u potpunosti, jer previše toga morate uraditi, a nekako brzo gubite snagu I elan za posao. Nemojte se rasipati na sto strana, odredite prioritete. Dogovori sa emotivnim partnerom se uglavnom vezuju za dom ili neku kraću posetu zajedničkim prijateljima.

ŠKORPIJA

Veoma ste se brinuli oko završetka nekih poslovnih obaveza I malo je reći da će vam laknuti kada ovo privedete kraju. Neko vam nudi dodatni poslovni angažman ili kratkotrajni poslić. Odgovara vam da se u tišini I izolovanosti svog doma posvetite voljenoj osobi.

STRELAC

Iako će poslovni segment danas zahtevati da mu se posvetite u potpunosti, a povremeno ćete se bojati da li ćete sve uspeti da završite na vreme, ipak ćete krajnjim rezultatima biti zadovoljni. Emotivno – malo nervoze jer teško usklađujete svoje obaveze I imate malo vremena za voljenu osobu.

JARAC

Neko bi rekao da ste previše obaveza preuzeli na sebe, ali vi ne mislite tako. Smatrate da ćete uz dobru organizaciju, sve privesti kraju uspešno i na vreme. Danas želite da više pažnje posvetite svojoj porodici. Moguće je da će neko od starijih članova familije trebati vašu pomoć.

VODOLIJA

Planova million a samo malo vremena da ih sve ostvarite. Naravno – svesni ste da mađioničar niste, i da ćete morati jako dobro da se organizujete da biste priveli kraju makar veliki deo obaveza. Zanimljive mogućnosti za nova poznanstva. Kontakti preko društvenih mreža.

RIBE

Blaga zabrinutost zbog nekih troškova ili finansijskih obaveza. Generalno – podsticajan dan, mada nećete moći da se oslonite na pomoć od strane kolega – sve ćete morati sami. Razumevanje trenutno nalazite samo kod prijatelja – voljena osoba nema dovoljno vremena za vas. 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Astrolog Violeta

0
100 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari