Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Dnevni horoskop

Astro

ZA 24. JUN

OVAN

Mlad Mesec u polju doma i porodice otvara pred vama period u kojem će nastupiti promene u familijarnim odnosima. Idete u novu životnu fazu. U emotivnim relacijama danas postoji neka forma isključivosti kada je voljena osoba u pitanju – moguće je da se pomalo ljubomorni.

BIK

Mlad Mesec u polju komunikacije, kontakata, dogovora uvodi vas u novu životnu fazu, ispunenu živošću I brzim dešavanjima.  Vrlo ste se intenzivno zainteresovali za nekog – ovde se komunikacija odvija jako brzo i sve ide u pravcu ljubavnog susreta.

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju posla I finansija uvodi vas u novu životnu fazu u ovim segmentima.  Danas - moguće je da se pojavila osoba koja vas je naprečac osvojila i koju nikako ne možete da izbacite iz glave. Mogućnost jačeg kontakta u drugom delu dana.

RAK

Mlad Mesec u vašem znaku I polju ličnosti daje vam mogućnosti da se u narednom periodu više usmerite na ono što je vama od najvećeg značaja. Nekako mi se čini da ćete se najviše okrenuti ka emotivnom životu. Sa partnerom intenzivan i vrlo emotivan kontakt.  

LAV

Mlad Mesec u polju intuicije I podsvesti donosi vam u narednom periodu drugačiji način razmišljanja I nove planove. Osoba sa kojom ste ranije imali komunikaciju, ponovo se aktivirala prema vama. Najradije biste odmah „poleteli“, ali čekate da vidite razvoj situacije na dalje.

DEVICA

Mlad Mesec u polju prijatelja, podrške, budućnosti, otvara pred vama period ispunjen šansama u ovom segmentu. Danas funkcionišete besprekorno, vrlo ste odlučni, a u isto vreme – svojim nastupom lako osvajate. Možda je pravi momenat da pokažete nekome zainteresovanost.

VAGA

Mlad Mesec u polju karijere uvodi Vage u nove poslovne okvire i mogućnosti. Stvari vam danas u potpunosti idu na ruku. Naročito kada je emotivni deo u pitanju – ako imate partnera, funkcionišete odlično. Ako ste sami – pravac u osvajanje!

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u polju inostranstva, planova, ekspanzije donosi vam u narednom periodu velike mogućnosti u ovim segmentima. Danas  oni koji su usamljeni dobijaju vrlo interesantnu ponudu od osobe preko posla ili preko društvenih mreža.

STRELAC

Mlad Mesec u polju promena uvodi Strelčeve u period u kojem će moći da naprave neke velike zaokrete u više životnih segmenata. Danas - dosta ste se smirili po pitanju emotivnog partnera – uspeli ste da pronađete zajednički jezik i odnos sada funkcioniše dobro. Nekima od vas stoji tajni susret.

JARAC

Mlad Mesec u polju partnerstava uvodi Jarčeve u promene po pitanju poslovnih i partnerskih odnosa. U  prepodnevnim satima ćete imati neki „prazan hod“ – možda ćete tada biti više usmereni na lične prioritete. Osoba preko posla vam jasno daje do znanja da je zainteresovana za vas.

VODOLIJA

Mlad Mesec u polju svakodnevice skreće pažnju Vodolijama da će naredni period biti doduše naporan, ali da će obilovati šansama za promene u poslovnom segmentu. Što se emotivnog dela tiče, tu očekujte danas  veliki pokret. Jedna osoba vas interesuje sve više i jedva čekate da se tu nešto i dogodi.

RIBE

Mlad Mesec u polju ljubavi uvodi Ribe u novu životnu fazu, ispunjeniju prilikama za zadovoljstvo I sreću. Velika podrška stoji i od strane prijatelja. U emotivnom delu – ispunjenost, zadovoljstvo. Slobodnima stoji neočekivan susret i odličan provod. 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Astrolog Violeta

0
100 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari