Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Dnevni horoskop

Astro

Utorak, 19. jun

OVAN
Iako će danas malo toga ići po vašim planovima, nemate mnogo razloga za nerviranje. Samo se pripremite da ćete verovatno morati svaku situaciju da odradite po dva puta. Emotivni partner jeste zahtevan, ali danas vam to ne smeta, naprotiv – samo vam je simpatično.

BIK
Danas baš I niste u nekom fazonu I zaista vam teško pada sve ono što morate da uradite. U stvari, ljudi vas smaraju jer su zahtevni I ne dozvoljavaju vam da imate malo svog mira. Previše ste emotivni, a voljene osobe ni na vidiku – brine neke svoje brige I ne haje mnogo za vas.

BLIZANCI
Nešto vam je teže da danas izađete na kraj sa svojim poslovnim obavezama, jer ste prilično neorganizovani I ne možete da se fokusirate. Vaša pažnja I razmišljanja rasuti sun a više strana. Osećate nezadovoljstvo zbog sporog odvijanja nekih situacija sa emotivnim partnerom.

RAK
Prilično ste osetljivi, pa sve možete shvatati kao kritiku ili kao nezadovoljstvo drugih vašim radom. Ne preterujte I ne pravite od komarca magarca, saberite se malo. Promenljiva raspoloženja kada je voljena osoba u pitanju – čas vam je potrebno njeno prisustvo, čas ćete biti sumnjičavi i ljubomorni.

LAV
Danas možete biti zabrinuti zbog neke finansijske obaveze koja je došla na naplatu. Pokušajte da se “pokrijete” preko prijatelja, jer je malo verovatno da će vam očekivani prilivi danas doći. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali to ne želite da pokažete, već se povlačite u sebe.

DEVICA
Dosta vas opterećuju komentari ili postupci neke osobe sa kojom ste u ovim danima primorani da često sarađujete. Pokušajte da ne reagujete I da se usmerite na svoje obaveze. Ukoliko ste u proteklim danima napravili neki propust prema voljenoj osobi, pokušaćete da se opravdate I približite joj se.

VAGA
Posvećeni ste obavezama, ali koliko god se trudili da sve privedete kraju na vreme, stalno se pojavljuju neke dodatne sitnice koje morate rešavati. Pomalo vam je nekih situacija već preko glave. U emotivnom segmentu – mnogo očekujete, a malo pružate. To neće moći da funkcioniše na taj način.

ŠKORPIJA
Vi ste u solidnom raspoloženju I fokusirani na svoje obaveze, ali oni sa kojima sarađujete vam odvlače pažnju I jednim delom vas ometaju. U popodnevnim satima je moguć vrlo romantičan susret sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, ovo vreme iskoristite da pojačate komunikaciju sa simpatijom.

STRELAC
Usredsredili ste se na svoje obaveze I trudite se da ih privedete kraju, mada su vam povremeno misli na nekoj dvadesetoj strani. U suštini , pritiska vas vaša emotivna situacija I trenutno ne možete da pronađete rešenje za neka pitanja. Ne potencirajte, bolje razmislite još malo.

JARAC
Snalazite se kako znate i umete sa gomilom papirologije ili dokumentacije koja se baš danas mora arhivirati ili poslati. Definitivno vam neće biti lako, jer niste baš skoncentrisani, pa se potrudite da ne napravite neku grešku. Vi i voljena osoba se danas ne razumete ni malo.

VODOLIJA
Trudite se da održite korektan odnos sa nekim poslovnim saradnikom, a u suštini ste verovatno vrlo sumnjičavi prema njegovim obećanjima ili predlozima. Pustite da vidite kako će se ovo odvijati, ne žurite. Promene raspoloženja tokom celog dana kada je emotivni partner u pitanju.

RIBE
Čini vam se da se previše očekuje od vas I da nećete moći da ispunite očekivanja drugih. Ne opterećujte se ovim, već uradite sve ono što je do vas da situacije proteknu kako treba. Vrlo emotivno intenzivan dan koji ne biste trebali da provedete sami. Obavezno ugovorite susret sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Astrolog Violeta

117 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari