Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Dnevni horoskop

Astro

ZA 30. APRIL

OVAN

Tranzitni Mesec u polju doma i porodice doneće Ovnovima potrebu da stabilizuju odnos sa ukućanima i emotivnim partnerom. Usmereni ste na svoje najmilije i spremni da sa njima podelite neke lepe i opuštajuće momente. Osećaćete se dobro.

BIK

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju komunikacije, dogovora, kratkih putovanja, susreta, komšiluka I tokom današnjeg dana najbolje ćete se osećati ukoliko budete aktivni I u bliskom kontaktu sa osobama koje volite I poštujete.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec u polju ličnih vrednosti, finansija, uživanja donosi vam dobro raspoloženje I potrebu da to kako se osećate podelite sa ljudima koji su vam bliski,. Pozitivna energija, potreba da ugodite I sebi I onima sa kojima ste u kontaktu.

RAK

Tranzitni Mesec je danas u vašem znaku I polju ličnosti. Bićete pomalo osetljivi, naglašeno emotivni, biće vam potrebna bliskost I razumevanje sa osobama koje volite. Sa samo malo truda, možete provesti jedan lep I ispunjen dan.

LAV

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju podsvesti. Možda je pravi trenutak da razmislite o nekim situacijama u svom životu, da napravite nove planove i uvidite gde su vaše greške, a gde prednosti. Danas će vam više prijati da imate dovoljno vremena za sebe.

DEVICA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju prijatelja, društvenih aktivnosti, želja. Pravi je momenat da se usmerite na kontakte sa društvom, da provedete više vremena sa njima i posvetite im svoju pažnju. Izvanredna komunikacija i dogovori.

VAGA

Tranzitni Mesec vam danas donosi potrebu da budete više usmereni na druge ljude, nego na sebe. Nemojte biti sebični I zahtevati pažnju od drugih, već budite spremni da je vi pružite. Neki ljudi očekuju vašu pomoć I podršku. Budite blizu njih.

ŠKORPIJA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova. Verovatno ste napravili neki plan aktivnosti za ovaj dan, a pošto ste puni snage i energije, više je nego izvesno da ćete ga i ostvariti. Prijaju vam kontakti sa ljudima koji vam donose dobro raspoloženje i smeh.

STRELAC

Tranzitni Mesec u polju promena, kriza, strasti, donosi da na neke situacije oko sebe gledate prilično drastično I da priželjkujete da što pre napravite neki konkretan pomak I promenite ih. Danas očekujte intenzivne kontakte sa suprotnim polom.

JARAC

Tranzitni Mesec u vašem polju ozbiljnih poslovnih, ali I emotivnih partnerstava donosi vam tokom ovog dana mogućnosti da se na lakši način povežete sa drugima. Akcenat je bačen na emotivna partnerstva. Ne propuštajte priliku da započnete neku priču.

VODOLIJA

Tranzitni Mesec se danas smestio u vaše polje svakodnevice. Bilo bi dobro da ovaj dan iskoristite za okrenutost sebi, za više odmora i za neki vid relaksacije koji će vam itekako prijati. Sa nekim osobama koje su vam značajne danas možete doći do dogovora.

RIBE

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju ljubavi, životne radosti, zadovoljstva. Bilo bi divno da ovaj dan provedete okruženi onima koje volite. Usmerite svoju pažnju na emotivnog partnera, jer možete provesti jako lepe zajedničke trenutke. 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Astrolog Violeta

0
100 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari