Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Dnevni horoskop

Astro

Utorak, 22. avgust

OVAN

Pred sebe ste postavili gomilu sitnih dnevnih zadataka, i nadate se da ćete uspeti da ih sve završite do kraja radnog vremena. Na žalost, nemate dovoljno ni podsticaja, ni energije da bi ovo bilo ostvareno. Previše ste kritizerski raspoloženi prema osobi koju volite.

BIK

Iako vam energija ovog dana odgovara, teško je da ćete moći da se u potpunosti posvetite poslovnim obavezama. Neki lični problemi ili situacije vezane za kuću, porodicu – suviše vam odvlače pažnju. Emotivni partner vam može popraviti raspoloženje.

BLIZANCI

Ostvarujete na mnogo lakši način nego što ste se nadali komunikaciju ili susret sa osobom koja vam je poslovno bitna. Imaćete manji problem da se prilagodite njenim uslovima ili okolnostima dogovora. Zanimljiva osoba dolazi u vaše okruženje.

RAK

Odličan je momenat da se neke poslovne priče pokrenu. Doduše, nemojte se nervirati ako dogovori budu okvirni, neodređeni, ne odustajte tek tako lako od svojih ciljeva. Suviše ste skeptični prema jednoj osobi koja je u vašoj blizini.

LAV

Iako ste se nadali nekoj većoj sumi novca, moraćete danas da se zadovoljite „sitnišem“. Koliko god se trudili, očekuju vas polovični rezultati u svemu što budete radili, a što se vezuje za posao. Susret sa jednom osobom vas je zainteresovao, ali se za sada tu ne dešava ništa spektakularno.

DEVICA

Problemi u komunikaciji – iako ćete pokušavati da onima sa kojima dolazite u kontakt razgovarate jasno i koncizno, pitanje je da li će vas oni razumeti na pravi način. Primećujete da se pripadnici suprotnog pola danas intenzivnije „motaju“ oko vas. Prija vam pažnja.

VAGA

Dok sa jedne strane – postoji dosta toga što vas muči i opterećuje, sa druge – ne radite ništa posebno da biste to promenili. Kao da osećate da još uvek nije vreme za delovanje. Dobri kontakti sa prijateljima, a preko njih i možete upoznati nove i zanimljive ljude.

ŠKORPIJA

Svesni ste da su neke informacije koje posedujete veoma bitne za vaš dalji poslovni život. Čekate pravi momenat da ih iznesete na dnevni red. Nekoga koga poznajete preko posla počinjete da gledate na drugačiji način.

STRELAC

Imaćete velika očekivanja od ovog poslovnog dana, ali nemojte biti razočarani ako ne uspete da postignete baš se od onoga što ste planirali. Biće dana za megdana. Neko vam šalje signale da je zainteresovan, a vi ste zbunjeni, jer ovo niste očekivali.

JARAC

Neki planovi koje ste dugo čekali da otpočnu sa realizacijom, danas mogu zaživeti. Jaki poslovni kontakti i komunikacija sa osobama koje vam daju veliku podršku. Emotivni partner ima predloge za vas – saslušajte ga, jer mogu poboljšati kvalitet vašeg odnosa.

VODOLIJA

U potpunosti ste se upleli u razmišljanja o novcu. Nešto što ste odavno trebali da platite, sada dolazi na dnevni red i remeti vam ono što ste vi isplanirali. Voljena osoba nema preteranog razumevanja za vaša ponašanja i to će vam jasno staviti do znanja.

RIBE

Pokušavate da podsetite poslovne partnere ili nadređenog na neke dogovore koji su već trebali da budu pokrenuti. Nemojte se iznenaditi ako se ovo ni danas ne ostvari. Možda previše očekujete od emotivnih dešavanja tokom ovog dana.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Astrolog Violeta

108 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari