Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

12. 08. 2018. 20:00   >>  18:42

U novoj astro nedelji: Vodolije i dalje izbegavaju ozbiljno da porazgovaraju sa partnerom, Strelčevi "na mišiće" prave emotivne pomake...

Kakva vas nedelja što se tiče zvezda očekuje od 13. do 20. avgusta, pročitajte u nastavku.

OVAN
Hrana
Nepovoljni aspekti koji se vezuju za ishranu, a pod kojima ulazite u ovu nedelju, skreću vam pažnju na to da će svaka vrsta preterivanja ili nevođenja računa o tome šta I koliko jedete, dovesti do tegoba sa varenjem I crevima. Makar izbacite grickalice za kojima često posežete, kao I veću količinu slatkiša.
Ljubav
Venera koja vlada vašim partnerstvima oslobodila se kvadratnog zagrljaja Saturna, I slobodno šeta kroz znak Vage, što će doneti da je voljena osoba više usmerena I okrenuta ka vama, sa naglašenom željom da se dodatno podstakne sklad I zajedništvo u odnosu. Vaš vladar Mars vratio se u znak Jarca, što na žalost, donosi da ste vi, pogotovo po pitanju pokazivanja I iskazivanja emocija pomalo stegnuti I kruti. Emotivna veza ili brak nije samo dogovor I stabilnost, neophodno je I podsticati I gajiti emociju, pružati I primate ljubav. Mislite malo I o tome….Ukoliko ste slobodni, kao da ste se još više zatvorili za ulazak novih osoba u vaš život – kontakti postoje, ali sa vaše strane nema niti otvaranja, niti inicijative.
Posao
Vaš vladar se vratio u retrogradnom hodu u polje karijere, pa će se dodatno aktivirati sve ono što je vezano za prošlost – nekadašnji poslovi, poslovni partneri, ponude od ranije, a moguće I nešto na šta čekate već mesecima da se realizuje. Da se razumemo, teško je da ove nedelje može biti nekog konkretnog pomaka, ali može biti pregovora koji bi tokom naredne sedmice već imali osnov za pravi početak. U odnosu sa nadređenima budite posebno oprezni, ipak ste vi na njihovom “terenu”.
Novac
Finansije možda I ne bi bile loše, da vi ne vučete neke čudne poteze, novac vam nekontrolisano odlazi, a moguće je I da neke pare tokom ove nedelje izgubite….ili da vas pokradu.
Zdravlje
Problem sa varenjem, na koji vam je već ukazano u odeljku za hranu I koji možete relativno lako regulisati. Energetski ste pomalo nestabilni I potrebno vam je da se odmarate više.

BIK
Hrana
Na prvom mestu bi trebala da bude hidratacija – sem vode, možete uzimati i nezaslađene ledene čajeve, sokove od svežeg ceđenog voća, blago mineralnu vodu. Dobar je period za salate u kombinaciji sa mladim sirom I kiselim mlekom, sa manje mesa I mesnih prerađevina.

Ljubav
Jedna osoba se već neko vreme mota oko vas, povremeno jasno pokazujući da je vrlo zainteresovana za produbljivanje vašeg poznanstva. Vi lično ste mi u celom tom slučaju nedefinisani –baš biste voleli da se zaljubite I budete “u paru”, ali postoje neke stvari koje vas odbijaju od ove osobe – možda vam je iz nekog razloga čudna ili jednostavno – ne možete da je doživite kao nešto više od prijatelja. Itekako je moguće da su mnogima od vas misli ipak okrenute ka bivšem partneru. Ukoliko ste u vezi ili braku – I jeste I niste zadovoljni. Jasno vam je da se voljena osoba više okrenula ka vama I to vam prija. Ono što vam ne odgovara jeste to što I dalje mislite da dajete mnogo više od druge strane…
Posao
U poslovnom segmentu je trenutno jedna mirnija I opuštenija faza. Da se razumemo, pritisaka od strane drugih ima I dalje, ali ili su oni popustili, ili ste vi našli način kako da to prevaziđete bez većih problema po sebe. Sve ono što se vezuje za stvari koje su vam važne, a što se dosta dugo razvlači, trenutno je u nekoj fazi pred završetak. Moguće je da ćete do kraja stići tokom ove sedmice, a ako ne – onda u prvim danima naredne nedelje. Korektan odnos sa kolegama, ali I autoritetima – neke tenzije su splasnule.
Novac
Privlačićete novac I moguće je da prilivi budu solidni tokom ovog perioda. Ono što je malo problematično jeste jedno veće dugovanje ili trošak koji morate regulisati ove sedmice.
Zdravlje
Ukoliko su se neke tegobe javile tokom protekle sedmice, u ovoj ćete naći način da ih regulišete. Generalno – povoljna zdravstvena situacija.

BLIZANCI
Hrana
Nedelja u kojoj vam se kilogrami mogu lako zalepiti, a posle će ih biti teško skinuti. Da, potrebno vam je da se energetski dižete, jer ste trenutno u padu, ali kroz ishranu « konkretnim » namirnicama – mesom, ribom, povrćem…izbegavajte slatko, ali i brzu hranu, grickalice…
Ljubav
I pored jakih emocija, koje evidentno postoje u odnosu sa partnerom, problem je I dalje deo koji se vezuje za komunikaciju I dogovore. Vi ćutite onda kada trebate da pričate, a pričate onda kada je bolje zaćutati. I pored ovoga, nekako zajedničkim snagama gurate dalje. Ako ništa drugo, čak i ti povremeni nesporazumi ili tenzični momenti, lako se i brzo prevaziđu. Moguće je da ste i vi dosta naučili i o sebi i o voljenoj osobi u prethodnom periodu, pa ćete ovo znanje umeti da primenite na dalje. Ukoliko ste slobodni, neko vas vrlo slatko i ljupko muva, a vi se nećkate i pravite se teški za osvojiti. Da se ne lažemo, sve što se dešava vama itekako prija, ali prosto – puštate ovu osobu da se istinski potrudi oko vas…
Posao
Neke vas situacije na poslu baš nerviraju i zbog toga gubite živce i energiju, jer se onako fino jedete u sebi. One stvari koje ne možete promeniti i na koje ne možete uticati, morate pustiti – da se reše same od sebe, na ovaj ili onaj način. Vi ste pri kraju sa nekim poslovima ili projektima i uskoro ćete moći da rasterećeni nastavite dalje. Od nekih teškoća i problema već odlazite, iako se vama može činiti da se situacije dodatno komplikuju. Samo polako, izlazak iz zastoja je sada već blizu…
Novac
Prilivi su poboljšani tokom ove nedelje, ali to ne znači da ćete moći da se opustite. Neplanirani troškovi vezani za kuću ili nekog od članova porodice.
Zdravlje
Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom dosta mogu opterećivati starije Blizance u ovoj sedmici. Kod mlađih – hroničan umor.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari