Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

05. 04. 2018. 18:30   >>  15:54

Šta li osećaju, šta li smeraju? Evo koji se znaci horoskopa teško otvaraju

Astrološki stručnjaci kažu da određeni znaci Zodijaka vešto skrivaju svoje emocije, iako pobuđuju radoznalost kod drugih.

Evo o kome pričamo...

RAK

Ovaj znak je na vrhu liste skrivanja dubokih emocija. Iako je za ovaj znak rečeno da je najomiljeniji horoskopski znak, ovi ljudi su stručnjaci u skrivanju svojih stvarnih osećanja, pogotovo kada su povređeni. Imaju strah da budu uzeti zdravo za gotovo, pa zato kriju svoje emocije. Osmehom skrivaju šta zaista osećaju i poznato je da pate u tišini.

ŠKORPIJA

Jedan od glavnih razloga zašto ove osobe nikada ne izražavaju svoje emocije je zbog njihovog faktora poverenja. Oni su tajnoviti o svojim osećanjima i nikada ne dele svoju radost ili tugu sa ostalima. Zadovoljni su svojom sposobnošću da rešavaju bilo koju situaciju i svojim problemima ne opterećuju druge ljude.

DEVICA

Ove osobe su veoma samokritične. Svesni su svojih prednosti i slabosti, stoga ne izražavaju svoje emocije ili misli. Imaju urođenu sposobnost da imaju "pravo" lice, čak i ako su srećni ili nesrećni. Ništa na ovom svetu ne može da ih primora da otkriju stvarne misli koje se dešavaju u njihovoj glavi.

VAGA

Vaga u sebi doživljava unutrašnju oluju. Nije neophodno da je ova "oluja" sastavljena od negativnih emocija, ali to može biti u vezi sa nekim od nerešenih emocija unutar njih. Iako izgledaju srećno i zadovoljno, često iznutra nije tako. Ove osobe su oprezne u otvaranju prema ostalima i otkrivaju svoja osećanja samo kada imaju puno poverenje u druge ljude.

Izvor. srbijadanas.com

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari