Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

03. 11. 2017. 18:30   >>  15:50

Vikend horoskop: Iskoristite snagu punog meseca, preokrenite događaje...

Evo šta večiti sanjari treba da urade u nedelju. Pun Mesec u subotu donosi isceljenje, a evo kako će na nas uticati čudesna Merkurova promena u nedelju!

Ovo je nedelja vrlo promenljiva i zahteva od nas da u svakom trenu budemo spremni za bilo šta, kaže astrolog Gregori Skot. Što nas očekuje tokom prvog vikenda u novembru?

U petak Mesec ulazi u znak Bika, dobijajući na uzemljenosti i stabilnosti. Mesec u Biku u opoziciji je s Jupiterom u Škorpiji - takav je Mesec više usresređen na telesno blagostanje nego na emocije. Mesečev sekstil s Neptunom u Ribama daje intuitivnost i poruke, kako emocionalne tako i fizičke. "Kada ste zaista povezani sa svojim telom i emocionalnim stanjem, kada ste tako povezani sa sobom, postoji velik prostor za lični uvid i prilika da svoju ljubav delite s drugim ljudskim bićem", kaže G. Skot.

Venera je u Vagi, u opoziciji s Uranom u Ovnu - tu je takođe vidljiv konflikt: Venera u Vagi puna je ljubavi i spremna na kompromis, dok Uran u Ovnu želi učiniti neobične i ekscentrične stvari na svoj način te neće dopustiti da ga iko spreči u takvim njegovim planovima. Mesec u Biku u opoziciji je i sa Suncem u Škorpiji, zato je na delu prekid s emocionalnim radom i razvojem pa je fokus na jednostavnim životnim stvarima.

"Petak je odličan dan za opuštanje i uživanje u jednostavnim zadovoljstvima", kaže astrolog. Ali nemojte u tome preterati i to (zlo)upotrebiti kao davanje oduška emocijama - umesto da se s njima nosite na zdrav način (među ostalim, telesnom aktivnošću, jogom, meditacijom) - naročito ako biste mogli imati zdravstvene posledice. "Želite li promeniti to kako se osećate, učinite nešto zdravo, a ne destruktivno", savetuje Skot.

U subotu je u Biku pun Mesec, koji je u opoziciji sa Suncem u Škorpiji i sekstilu s Neptunom u Ribama. Venera je i dalje u Vagi i u opoziciji s Uranom u Ovnu. Nakon prethodnih dana punih mena, ovo je dan za završavanje ili isceljenje nečega unutar vas. Osvestili ste svoju ulogu u situacijama koje vam se događaju, ne krivite druge ljude, nego imate vrlo objektivnu sliku, stvari vidite jasno i možete doneti odluku o tome šta želite i kako zaslužujete da vas drugi tretiraju.

Mesec u znaku Blizanaca

"Nešto će kliknuti u vama i vi ćete razumeti ko ste, što ste spremni prihvatiti, a što niste", objašnjava G. Skot.

Mesec u nedelju prelazi u Blizance i nosi lakoću. Merkur prelazi u Strelca, uzlazeći iz škorpionskih dubina prema samom vrhu višega znanja i spoznaja. "U nedelju vam komunikacija postaje mnogo važnija", objašnjava britanski astrolog. Kad je reč o implementiranju ideja, Strelac nije idealan za Merkura.

On voli istraživati, naročito nepoznata područja, i otkrivati nove informacije, ali nije organizovan u smislu da gleda svaku pojedinost, zamećuje svaki deo informacije, jer je previše zaokupljen tumaranjem i otkrivanjem pa se u brzini ne može sve videti. Ali zato je to dobar položaj da se razmotri vlastiti delokrug, koliko objektivno možete razmišljati, koliko daleko može dosegnuti vaša mašta i vizualiziranje sebe, a potom se vratiti u realnost.

"Ova Merkurova promena nije praktična, neće vam pomoći s računima i porezima, s čišćenjem i pokrivanjem svake mrljice, ona nije praktična, nego je aspiracija", objašnjava G. Skot. Merkur sad razmišlja koje velike stvari što nadilaze realnost može postići, on je sada kao u snu, u stanju je ići preko svojih uobičajenih ograničenja, tumarati nebesima, svemirom, objašnjava astrolog.

"Nedelja je zaista dobar dan za snove i komunikaciju s ljudima koje poznajete, s ljudima koji su idealisti, koji razmišljaju drugačije...", kaže G. Skot. I ističe da je sada od velike važnosti imati velike snove i dopustiti sebi videti svoj istinski potencijal - jer to će naš život učiniti boljim, pomoći nam napredovati i ostvariti svoju životnu svrhu umesto da nam život prolazi dan za danom u pukom "odrađivanju" nečega što nam zapravo ne odgovara.

Izvor: Sensa klub

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari