Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

03. 08. 2018. 18:30   >>  13:36

Pronađite idealnog astro partnera za seksi igrice! Za Ovna Lav, za Devicu Bik, a za ostale...

Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da s nekim znakovima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu. Ako ste u potrazi za partnerom, nije na odmet proveriti šta kažu zvezde.

OVAN
Asertivni i pomalo agresivni, Ovnovi traže pobedu. Češće su lovci, nego lovine, a za svoja seksualne performanse traže trenutnu potvrdu. Ne zamaraju se emotivnim igricama, a u trenucima nežnosti vole masiranje glave.
Najbolji spoj: Lav, Vaga, Devica, Škorpija


BIK
Više senzualni, nego seksualni, Bikovima je predigra s puno mirisa, zvukova i dodira skoro važnija od samog vođenja ljubavi. Nisu od onih koji traže seks, izbegavaju avanture za jednu noć i radije čekaju da neko pronađe njih.
Najbolji spoj: Škorpija, Rak, Devica, Jarac

BLIZANCI
Opušteni su i širokih vidika. Vole seks na neuobičajenim mestima, začinjen s puno eksplicitnih rečenica. Blizanci su skloni flertu, uvek u potrazi za nečim novim. Za njih je seks zabava pa se najbolje slažu s partnerima koji su maštoviti u krevetu.
Najbolji spoj: Ovan, Blizanci, Strelac, Vodolija

RAK
Kreativni su i senzualni, vole zavođenje. Rakovi su izrazito intuitivni i najčešće znaju što godi njihovom partneru. Seks je za njih prepun ljubavi i požude, a kako su izraziti gurmani, predigra s rakom često uključuje hranu.
Najbolji spoj: Bik, Lav, Jarac, Ribe

Škorpije će pre biti same nego u lošoj vezi, dok će Device prvo očarati intelekt a tek onda fizički izgled...

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari