Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

11. 08. 2018. 20:00   >>  14:31

On je taj, pravi momak za vas, a u znaku je...

U poslednje vreme nemate sreće u ljubavi i počinjete da mrzite muški rod i zaklinjete se da ćete ostati same do kraja života, ubeđujući sebe da je tako najbolje. Posegnite za astro predviđanjima i otkrijte koji tip muškarca vam najviše odgovara, a u skladu je sa vašim horoskopskim znakom.

OVAN – Intelektualac

Svoju nezavnost ne bi prodali ni za šta. Veliki su samotnjaci i duboki mislioci. Žena Ovan traži muškarca sa kojim će se često upuštati u intelektualne razgovore. Ona takođe voli partnere koji su iskreni i sigurni u sebe; žena Ovan nema vremena za gluposti, piše Telegraf.rs.

BIK - Muškarac jake volje

Najviše volite da ugađate sebi, a kada ste u vezi potpuno ste predani partneru. Zbog toga, vama je potreban muškarac koji je pun ljubavi i strasti. Takođe da je samostalan kao vi, jer nema ništa privlačnije nego muškarac jake volje.

BLIZANCI – Iskrenost pre svega

Vi ste avanturističkog duha i na prvom mestu su vam prijatelji, bez obzira na okolnosti. Žena Blizanac želi muškarca koji će bez ustezanja izreći svoje mišljenje, ali koji takođe može biti razigran i zabavan. 

RAK – Muškarac dobrog srca

Ovo je najdobroćudniji i najosetljiviji znak. Žena Rak traži muškarca poput nje – iskrenog, poštenog i spremnog za zdrav odnos.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari