• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

MasterChef vesti

Presuda je doneta! Ovaj tim ODLAZI NA BALKON zahvaljujući malim sudijama (VIDEO)
Showbiz

Presuda je doneta! Ovaj tim ODLAZI NA BALKON zahvaljujući malim sudijama (VIDEO)

Njihova jela su dobila najviše poena kod dece, pa su i zasluženo obezbedili sebi mesto na balkonu.

7.11.2024. 22:06

Je li moguće?! Najstroži mali sudija poklekao - evo koji tim je od njega dobio NAJVIŠU OCENU (VIDEO)
Showbiz

Je li moguće?! Najstroži mali sudija poklekao - evo koji tim je od njega dobio NAJVIŠU OCENU (VIDEO)

Ovo jelo je oduševilo čak i njega.

7.11.2024. 22:00

Da je mogao, dao bi im nulu; Bio je okrutan - "NEMA OCENE" (VIDEO)
Showbiz

Da je mogao, dao bi im nulu; Bio je okrutan - "NEMA OCENE" (VIDEO)

Pravila nalažu da se jelo oceni od jedan do pet, ali sudeći po tome koliko mu se nije dopalo, da je mogao, verovatno bi im dao nulu.

7.11.2024. 21:57

"Ne sviđa mi se, ja sam pomirisao i nije mi dobar" On je "nasuroviji" među sudijama (VIDEO)
Showbiz

"Ne sviđa mi se, ja sam pomirisao i nije mi dobar" On je "nasuroviji" među sudijama (VIDEO)

I dok su drugi delili visoke ocene, on je jedini odlučio da crvenom timu da jedinicu.

7.11.2024. 21:46

Predstavljene su NAJMLAĐE SUDIJE; "Očekivali smo potajno da će se naša deca pojaviti" (VIDEO)
Showbiz

Predstavljene su NAJMLAĐE SUDIJE; "Očekivali smo potajno da će se naša deca pojaviti" (VIDEO)

Umesto Filipa, Nenada i Branka, čak osam mališana ima glavnu reč kada je ocenjivanje jela u pitanju.

7.11.2024. 21:26

Neko jelo je uspelo da iznenadi sudiju Filipa?! Iskreno je priznao - "Nikad to nisam video s boranijom" (VIDEO)
Showbiz

Neko jelo je uspelo da iznenadi sudiju Filipa?! Iskreno je priznao - "Nikad to nisam video s boranijom" (VIDEO)

Malo šta može da iznenadi sudije MasterChef-a, ali žuti tim je i u tome uspeo.

7.11.2024. 21:16

"Anja ti imaš MEGAFON u ustima"; Počela je da daje uputstva, a onda je naglo PROMENILA FREKVENCIJU (VIDEO)
Showbiz

"Anja ti imaš MEGAFON u ustima"; Počela je da daje uputstva, a onda je naglo PROMENILA FREKVENCIJU (VIDEO)

Iako se u kuhinji odlično slažu, Tatjana je imala manju primedbu na Anjin način pričanja, tokom spremanja jela.

7.11.2024. 21:12

SUROVO ISKRENI I BEZ MILOSTI! O odlasku na balkon ovaj put ne odlučuju stalne sudije - evo KO ima glavnu reč (VIDEO)
Showbiz

SUROVO ISKRENI I BEZ MILOSTI! O odlasku na balkon ovaj put ne odlučuju stalne sudije - evo KO ima glavnu reč (VIDEO)

Iako su do sada Filip, Nenad i Branko obavljali funkciju sudija, ovaj put su tu ulogu prepustili nekom drugom.

7.11.2024. 21:01

"Mislim da je odluka vrlo taktička"; Dva puta je bio loš vođa, ali su ga oni baš zato i izabrali (VIDEO)
Showbiz

"Mislim da je odluka vrlo taktička"; Dva puta je bio loš vođa, ali su ga oni baš zato i izabrali (VIDEO)

Kako bi povećali svoje šanse za pobedu, Anja, Stefan i Ninoslav su baš njega izabrali za četvrtog vođu.

7.11.2024. 20:56

Ljubomir Grbić prokomentarisao SUDIJE "MASTERCHEFA" nakon što je napustio takmičenje: To su VRHUNSKI KUVARI, od njih ima puno da se nauči! (VIDEO)
Showbiz

Ljubomir Grbić prokomentarisao SUDIJE "MASTERCHEFA" nakon što je napustio takmičenje: To su VRHUNSKI KUVARI, od njih ima puno da se nauči! (VIDEO)

Ljubomir Grbić je poslednji eliminisani takmičar kulinarskog šoua "MasterChef", a sada je tim povodom govorio za "Jutro" na TV Prva.

6.11.2024. 11:29

On je ŠESTI ELIMINISANI TAKMIČAR druge sezone "MasterChefa Srbija"! Na balkonu svi ’POTONULI’...
Showbiz

On je ŠESTI ELIMINISANI TAKMIČAR druge sezone "MasterChefa Srbija"! Na balkonu svi ’POTONULI’...

Ljubomir i Bojan su u 14. epizodi druge sezone "MasterChefa Srbija“ bili najslabije karike!

1.11.2024. 22:30

"Paradajz kao povrće, kao voće...“! Filip se zabrunuo: "BOJANE DA LI STE DOBRO?“
Showbiz

"Paradajz kao povrće, kao voće...“! Filip se zabrunuo: "BOJANE DA LI STE DOBRO?“

Bojan ne prestaje da greši do samog kraja eliminacionog kuvanja!

1.11.2024. 22:22

"Ljuba je kao ŠVEDSKI STO, brate! Ima dovoljno da se NAJEDU SVI!"
Showbiz

"Ljuba je kao ŠVEDSKI STO, brate! Ima dovoljno da se NAJEDU SVI!"

Stižu komentari sa balkona!

1.11.2024. 22:16

"Radi testo, IMA 10 MINUTA DO KRAJA, on to ne stavlja u rernu, NEMA NIŠTA SPREMNO! Baš mi je delovao ’POGUBLJENO’“!
Showbiz

"Radi testo, IMA 10 MINUTA DO KRAJA, on to ne stavlja u rernu, NEMA NIŠTA SPREMNO! Baš mi je delovao ’POGUBLJENO’“!

Bojan je do kraja kuvanja bio vrlo ’pogubljen’ i to su svi primetili.

1.11.2024. 22:12

• 1
  • ...
  • 34
  • 35
  • 36
Horoskop
ovan
Ovan

Neko želi da sasluša vaše predloge. Spremite se da obavite ozbiljan razgovor, ali ne očekujte odmah odgovor. Rezultate ćete znati tek za par dana. Dobra atmosfera u kontaktu sa emotivnim partnerom. Oboje ste raspoloženi.

bik
Bik

Intenzivni razgovori koje ćete voditi ostaviće vas iscrpljenim, ali zadovoljni onim što ste postigli. Dan dobar za trgovinske poslove I uslužne delatnosti. Voljena osoba će se aktivirati u popodnevnim satima, sa pravim predlogom za vas dvoje.

blizanci
Blizanci

Pozitivan odgovor po pitanjima koja su vam bitna u popodnevnim satima. Shvatate da su se neke promene pokrenule i nestrpljivi ste da se što pre bacite u akciju. Iznenadite voljenu osobu predlogom, umeće da vam uzvrati na pravi način.

rak
Rak

Danas može biti nesporazuma u komunikaciji, kao da sagovornik i vi niste na istim talasnim dužinama. Potrudite se da budete jasni da bi vas druga strana razumela. Vrlo intenzivna osećanja u odnosu sa voljenom osobom.

lav
Lav

U prepodnevnim satima ste u najboljem raspoloženju i sve obaveze koje imate završite tada, jer će vas kasnije već uhvatiti statičnost i letargija, umor. Najradije biste se malo osamili ili proveli mirno popodne i veče sa partnerom.

devica
Devica

Možda isprva nećete znati šta da uradite po nekom pitanju, ali ćete razmisliti i shvatiti šta vam je činiti. Previše ste opterećeni obavezama. Najbolje ćete se osećati ako sa voljenom osobom prošetate blizu vode ili odete u kupovinu.

vaga
Vaga

Od ranog jutra pozitivne okolnosti će se prosto „nameštati“ i ne bi bilo čudno ni da zaradite neki dinar koji niste očekivali. Uživaćete u pažnji koju budete dobijali od voljene osobe, a neke od vas očekuje i poklon koji će vas obradovati.

škorpija
Škorpija

U prepodnevnim satima bićete nešto povučeniji, jer pokušavate da smislite strategiju po jednom pitanju. Veće aktivnosti su u drugom delu dana, ali nećete biti zadovoljni svojim učinikom. Lošije raspoloženje u kontaktu sa emotivnim partnerom.

strelac
Strelac

Neko vam može izaći u susret po pitanju koje vam je dosta važno. Ne možete da poreknete da dosta razmišljate o jednoj osobi i pitate se da li postoji šansa da se nešto konkretnije dogodi između vas. Za sada će sve ostati samo na razmišljanjima.

jarac
Jarac

Ako jednu osobu ne možete da ubedite, nemojte džabe trošiti živce. Neki ljudi jednostavno ne mogu da razumeju. Obavezno prihvatite poziv od strane prijatelja – možete upoznati osobu koja će vam biti veoma interesantna.

vodolija
Vodolija

Danas vas očekuje poslovni sastanak za koji će vam biti potrebne velike pripreme. Obavezno proverite da li ste poneli od dokumentacije sve što vam je neophodno. Velike mogućnosti za susret, makar i kratak, sa osobom koja vam se jako dopada.

ribe
Ribe

Budite odgovorni prema svojim obavezama, jer možete na dosta bitne stavke u potpunosti zaboraviti. Raspoloženje vam se popravlja kasnije u toku dana, a paralelno sa njim i strast jača. Jedva ćete čekati da se vidite sa voljenom osobom.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.