Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Serija

Iz poznate meksičke produkcione kuće “Televisa” stiže  najgledanija telenovela u 2013. godini sa popularnim glumcima Anom Brendom i Danijelom Arenasom u glavnim ulogama. Njihovi junaci Marikruz i Oktavio, zahvaćeni plamenom ljubavi moraće da se izbore sa zavišću, zlobom, ljubomorom, intrigama.

Marikruz sa svojim dedom Ramirom živi u kolibi. Sa njima živi i Solita, gluvonema devojka koju je starac pronašao kada je bila beba - napuštena u blizini ranča Narvaesovih, blizu kojeg se i nalazi njegov skromni dom.

Veliko imanje je pod hipotekom, jer jedan od njegovih vlasnika, Migel, loše upravljao. Njegov mlađi brat Oktavio je pilot, koji se vraća kući tražeći novac, jer je ostao bez posla. Želi da proda svoj deo zemlje, ali ni ne pomišlja da će vrlo brzo odustati od te ideje, čim shvati da ga rad na imanju i komunikacija sa radnicima ispunjavaju srećom.

Oktavio upoznaje Marikruz na svom posedu, gde zatiče svog radnika kako je maltretira. Ne mareći za to što devojka živi u gotovo bednim uslovima života, on je brani kao pravi kavaljer I istovremeno shvata da je očaran njenom lepotom koja se skriva iza neuglednog izgleda. Kada otkrije da se njegova snaja Lusija ophodi prema Marikruz kao prema nižem biću, mladi pilot odlučuje da njoj I bratu pokaže lekciju koju neće zaboraviti, tako št će oženiti skormnu seljančicu.

Oktavio uskoro dobija ponudu da nastavi da radi kao pilot. On odlazi sa ranča I zadužeje brata da preda Marikruz njegov deo zemlje. Ipak, Lusija joj uz pomoć svoje rođake Ester postavlja zamku, pa Marikruz, nepravedno optužuju za krađu I ona završava u zatvoru. Srećom, jedan advokat veruje u njenu nevinost i uspeva da se izbori za njenu slobodu. Kada stigne u rodni kraj, Marikruz je šokirana – njen voljeni deda stradao je u požaru koji je uništio kolibu. Devojka se tada seli u meksičku prestonicu i zapošljava se kao služavka u kući bogatog Alehandra, nesvesna da joj je to biološki otac.Svojom neposrednošću i otvorenošću, Marikruz polako zadobija starčevo poverenje, pa on odlučuje da joj pružineophodno obrazovanje i napravi od njepravudamu, pripadnicu visokog društva. Zauzvrat, Marikruz mu pomaže oko administracije kazina na brodu, gde se suočava sa ambicijom Karolei Raise, koje uživaju u komforu zahvaljujući Alehandrovom ogromnom bogatstvu.

U međuvremenu, Alehandrov majordom otkriva da je Marikruzino pravo ime Alehandra Mendosa Olivares, te da je ona davno izgubljena kćerka njegovog gazde. Ipak, da bi izbegao da se Alehandro previše uzbudi i tako možda umre kada sazna istinu, svestan da mu je zdravlje već ozbiljno narušeno, sluga odlučuje da mu prećuti istinu.Uprkos tome, priznaje sveMarikruz, koja se iskreno obraduje kada sazna da je bogataš koji joj je pružio zaštitu njen pravi otac.

Sticajem okolnosti, Oktavio na poziv svog prijatelja dolazi u kazino kojim upravljaMarikruz. Njegova uglađenost budi interes mnogih dama iz visokog društva. Njemu to prija, ali ne može da zaboravi svoju prostodušnu suprugu, ni ne nepomišljajući da je neugledna seljančica sada postala elegantna Alehandra Mendosa, praviteljka i glavna domaćica kazina. Impresioniran njenom sličnošću sa Marikruz, Oktavio čini sve da je osvoji, a kada mu Migel javi da je njegova supruga otišla u prestonicu, vrlo je zbunjen. Odlučan da raskrinka Alehandru, oslovljava je sa Marikruz, što nju jako ljuti.

Uloge:Ana Brenda, Maria Alehandra, Danijel Arenas

Produkcija: Televisa, 2013.

Originalni naslov: Corazon Indomable

Radnim danima u  14h

0
358 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari
Irenina torta od piškota! Recepti

Irenina torta od piškota!

Urednica i voditeljka emisije "Tačno 1", predstaviće se posetiocima sajta Prva.rs u potpuno