Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Serija

Leto uz "Istine i laži"

Tokom letnjeg perioda nećemo se odvajati od omiljenih junaka: Arse, Marine, Nikole, Pavla, Vanje, Tatjane... 

Dok čekamo nastavak priče, nove zaplete, rasplete i obrte, od ponedeljka 25. juna, svakog dana od 20.45 podsetićemo se događaja koji su naprečac osvojili srpske porodice.

Kako je sve počelo, kako su se odnosi zapetljavali, ko je kumovao, a ko aminovao preokrete i kako se jedan detalj potkrao i iz korena prodrmao "idiličnu" porodicu... Sve to videćemo još jednom u reprizama 1. sezone hit serije "Istine i laži". 

O seriji:

Potraga za istinom i iskrenošću, i život u lažima glavne su teme serije "Istine i laži" koja će obeležiti jesenju sezonu na Prvoj televiziji. 

Najnoviji projekat Prve televizije i produkcije Smart okupio je veliki broj poznatih glumačkih imena, ali i mlada lica koja će uneti u domove gledalaca smeh, ljubav, tajne, suze, bes, nežnost, prijateljstvo… sve one momente koji čine naš život.

Gledaćemo svakodnevne životne situacije koje su nam dobro poznate. Prepoznaćemo sebe, svoje prijatelje, rođake, komšije, roditelje... 


Sve počinje od jedne maturske večeri. To veče spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće im svima u sećanju kao kraj jedne ere, i početak nove faze u njihovim životima.


Dvadesetak godina kasnije, njihovi životi se ponovo ukrštaju. Pavle i Marina su u ne tako srećnom braku, imaju sina koji je i sam tinejdžer, a Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih dvadeset godina ništa nije promenilo - i dalje poštujući zakletvu koju su položili pre mnogo vremena, da nikada neće imati stalan posao, ni ozbiljnu vezu, ni porodicu...

Šta Stefan Buzurović zapravo misli o samoljubivom Pavlu?


Posle slučajnog susreta između Marine i Nikole, na površinu će isplivati tajne iz prošlosti koje će im svima promeniti živote.

Direktno sa snimanja serije "Istine i laži"! Sofija Rajović: Nikada u privatnom životu ne bih bila kućna pomoćnica, definitivno!

Ljilja Dragutinović u skroz drugačijem izdanju: Žena ne trpi više kao nekada - moja nova uloga šalje ovu poruku!

Serija je nastala je po licenci veoma popularne argentinske serije “Graduados”, koja se sa ogromnim uspehom prikazuje i u nekoliko evropskih zemalja.

Feđa: Pogrešio sam što sam se rano oženio, to dokazuje i moj razvod


Uloge: Stefan Buzurović, Zoran Pajić, Jana Milić Ilić, Žarko Stepanov, Jelena Gavrilović, Borka Tomović, Svetislav Bule Goncić, Bojana Ordinačev, Vladimir Kovačević, Feđa Stojanović, Ljiljana Dragutinović, Anja Mit, Sofija Rajović, Dušan Kaličanin, Đorđe Kreća, Marina Ćosić, Milan Zarić

Režija: Mihailo Vukobratović / Milan Konjević, Predrag Marković
Muzika: Sergej Ćetković


Produkcija: SMART MEDIA PRODUCTION
Produkcija i emiter: PRVA TV