Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

FINALE: Nikad nije kasno – nedelja, 25. jun u 21.00U nedelju 25. juna od 21h na kanalu televizije Prva, održaće se veliko finale emisije "Nikad nije kasno". Glasovim publike i žirija saznacemo ko ce poneti laskavo priznanje pobednika najemotivnije emisije i šoa koji je osvojio milionski auditorijum.

U poslednjoj emisiji nastupiće 12 veličanstvenih pevača, koji će se predstaviti najvećim hitovima domace i strane muzike i to sve uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića, a ogromnu podršku Dragane Katić i Žike Jaksića.

"Imamo čak tri pobednika. Jednog bira publika i to SMS glasanjem, drugog Fejsbuk glasači, dok će trećeg izabrati stručni žiri. Pobednici osvajaju pesmu u izdanju Granda", poručuju iz produkcije.

U revijalnom delu emisije, priznanjem će se okititi i pevači koji su svojim učešćem dali doprinos emisiji "Nikad nije kasno".

Sve kandidate i ove nedelje će uživo pratiti orkestar Aleksandra Sofronijevića, dok je uloga domaćina poverena Dragani Katić i Žiki Jakšiću.

Mare, Brena, Ivan iz Legendi bili su u žiriju 1. epizodi nove sezone.

I u ovoj sezoni će, baš kao što smo i navikli, biti mnogo iskrenih emocija, suza, smeha.

Pod dirigentskom palicom Žike Jakšića, koji je i osmislio jedan od najledanijih televizijskih formata, na sceni će se smenjivati sjajni kandidati, dok će ih članovi žirija predvođeni predsednikom Sašom Miloševićem Maretom komentarisati i ocenjivati.

"U drugoj sezoni nas očekuje oštrija konurencija. Nakon ogromnog uspeha prvog ciklusa, prijavio se veliki broj kandidata, a zanimljivo je da prijave još stižu što pokazuje da je interesovanje za ovaj šou izuzetno veliko“, kaže Milošević i dodaje: „Svi smo se uželeli emisije i jedva čekamo da počne, biće zanimljivo jer su kandidati i ove godine veoma dobri“.

Pod sloganom „tim koji dobija ne treba menjati“ i u ovoj sezoni domaćin emisije biće Dragana Katić, dok će kvalitetu emisije doprineti i Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

„Unapredićemo emisiju nekim stvarima ali tako da nećemo oslabiti emociju koju smo kreirali i koju želimo da zadržimo iz prve sezone. Emocija koju smo pružili gledaocima, neprolazne pesme, sjajne interpretacije odličnih kandidata obeležiće i ovu, drugu sezonu „Nikad nije kasno“. Više od 800 prijavljenih kandidata trebalo je saslušati i odabrati one koji će se pojaviti na sceni. Samo želimo da nastavimo gde smo stali završetkom prve sezone i s obzirom na to da smo imali dosta takmičara u prvoj sezoni, polako ih zovemo u sve druge naše emisije želeći da im pokažemo da su tek sada krenuli i počeli. Dolaze kod Saše Popovića, gledamo da im pomognemo u odabiru i snimanju novih pesama. To želimo da zadržimo, a ono što je najbitnije, sami sebi smo zadali zadatak, da ostanemo na tom nivou i u drugoj sezoni. Publika će sigurno uživati u zanimljivim životnim pričama i sjajnim interpretacijama naših takmičara. Orkestar Ace Sofronijevića je fenomenalan, svaki takt je odsviran uživo“, objašnjava Dragana Katić. O tome kakvi su takmičari u drugoj sezoni, Dragana daje samo nagoveštaj: – „Ono što sam uspela da vidim, podjedanko zanimljivi i kvalitetni. Vezali smo se za takmičare iz prve sezone ali već vidimo neke nove kandidate koji imaju veliku šansu da osvoje publiku“.

Zanimljivo je napomenuti da su za ovaj format zainteresovani širom našeg regiona, jer je emisija u prvoj sezoni emitovanja ostvarili neverovatnu gledanost i ogromnu popularnost.

O šou programu

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.

Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO.  Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocenjivati  žiri, na čelu sa predsedniko Sašom Miloševićem Maretom. 

Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.

Veliko finale će odrediti pobednika koji će biti izabran SMS i online glasanjem publike.

Emisiju vodi Dragana Katić.

Produkcija: Grand Production

 

0
274 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari