Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Nikad nije kasno

Posle spektakularnog finala i pobede Anida Ćušića, završena je 12. sezona popularnog muzičkog takmčenja "Nikad nije kasno".

U ponedeljak, 18. juna u uobičajenom terminu od 22:00 gledaćemo best of izdanje. Podsetićemo se scena po kojima ćemo pamtiti ovu sezonu, muzičkih numera koje su ostavljale bez daha, ličnih priča zbog koji se plakalo, a i komentara koji su nas zasmejali.

Dobra energija muzičkog programa se nastavlja!Za titulu pobednika "Zvezde Granda" borilo se dvanaestoro finalista: Lidija Janković, Teodora Toković, Emrah Emšo, Antonio Krištofić, Boris Petrović, Šefki Jahjić, Miralem Ramić, Saška Hajder, Hana Mašić, Lejla Zahirović i Monika Ivkić, ali pobedu je odneo Anid Ćušić iz Mostara pevajući pesme "Lažo" i "Oprosti mojoj mladosti".

Posle devet meseci žustrog takmičenja, pobednik 12. sezone "Zvezda Granda" je Anid Ćušić, sa osvojenih 34 985 glasova.

Nakon što mu je Jelena Karleuša udelila statuu nove zvezde Granda, Marija Šerifović mu je srdačno čestitala, skočivši mu u zagrljaj.

Podsećamo, pobednik 12. sezone na poklon dobija automobil „Škodu Rapid“ koju poklanja Auto Čačak, a od „Grand Produkcije“ pesmu i spot. Takođe, Anid će imati čast da nastupa na predstojećem koncertu Marije Šerifović na sarajevskom Koševu, zakazanom za 30. jun.


Pored njega, pobednicom, po stručnom mišljenju žirija, proglašena je Teodora Toković sa osvojenih 264 glasa dobijenih od poznatih pevača širom regiona.

Finalisti:

Stalnoj ekipi, pridružiće se specijalni gosti:

Treća sezona

 I u ovoj sezoni će, baš kao što smo i navikli, biti mnogo iskrenih emocija, suza, smeha.

Pod dirigentskom palicom Žike Jakšića, koji je i osmislio ovaj tv format koji je u prethodnim sezona bio jedan od najgledanijih, na sceni će se smenjivati sjajni kandidati koje će  članovi žirija komentarisati i ocenjivati.

Ipak u novoj sezoni ima i dosta noviteta koji će šou učiniti još zanimljivijim.

Kako je objasnio Žika Jakšić kandidati su prvobitno razvrstani shodno muzičkim afinitetima u grupe. Počinje se sa duelima, a koji takmičar će proći dalje određuju žiri i publika. 

Novina je što će Žika Jakšić, u prvom krugu, biti u žiriju zajedno sa Sašom Miloševićem Maretom, i još jednim gostujućim članom. Dragana Katić će se naći u novoj ulozi domaćina emisije.

Kvalitetu emisije doprineće kao i uvek Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.


O šou programu

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.

Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO.  Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocenjivati  žiri, na čelu sa predsedniko Sašom Miloševićem Maretom. 

Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.

Veliko finale će odrediti pobednika koji će biti izabran SMS i online glasanjem publike.

Emisiju vodi Dragana Katić.

Produkcija: Grand Production

 

319 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari