Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Nikad nije kasno

Nastavlja se jedinstveno takmičernje veterana. U ponedeljak, 23. aprila novi članovi žirija.


Treća sezona

Počela je treća sezona takmičarskog šoua muzičkih veterana. I u ovoj sezoni će, baš kao što smo i navikli, biti mnogo iskrenih emocija, suza, smeha.

Pod dirigentskom palicom Žike Jakšića, koji je i osmislio ovaj tv format koji je u prethodnim sezona bio jedan od najgledanijih, na sceni će se smenjivati sjajni kandidati koje će  članovi žirija komentarisati i ocenjivati.

Ipak u novoj sezoni ima i dosta noviteta koji će šou učiniti još zanimljivijim.

Kako je objasnio Žika Jakšić kandidati su prvobitno razvrstani shodno muzičkim afinitetima u grupe. Počinje se sa duelima, a koji takmičar će proći dalje određuju žiri i publika. 

Novina je što će Žika Jakšić, u prvom krugu, biti u žiriju zajedno sa Sašom Miloševićem Maretom, i još jednim gostujućim članom. Dragana Katić će se naći u novoj ulozi domaćina emisije.

Kvalitetu emisije doprineće kao i uvek Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.


O šou programu

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.

Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO.  Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocenjivati  žiri, na čelu sa predsedniko Sašom Miloševićem Maretom. 

Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.

Veliko finale će odrediti pobednika koji će biti izabran SMS i online glasanjem publike.

Emisiju vodi Dragana Katić.

Produkcija: Grand Production

 

310 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari