Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Popodnevna kafa je uvek slađa uz provereno dobar tv magazin.

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu popodnevnog magazina.

U novoj sezoni ekipa emisije ulazi u novi, modernizovani studio gde će sa gostima razgovarati o životnim i aktuelnim temama.

Voditeljki Maji Nikolić ove sezone priključio se Dejan Pantelić.

Novitet ove jeseni je drugi muško-ženski voditeljski par - Marija Kilibarda i Slavko Beleslin. 

.

Glavna urednica i voditeljka 150 minuta Jovana Vukojević sa timom priprema najrazličitije, zanimljive i korisne informacije, a od ove sezone akcenat je na interakciji sa gledaocima i to najbržim putem, preko društvenih mreža.

Putem Facebooka, Instagrama i Twittera svakodnevno želimo da čujemo vaše mišljenje o odbranoj temi nedelje. Zato pišite, šaljite fotografije na društvene mreže uz obaveznu naznaku #150minuta.


Cakum- pakum 

Gorica Nešović i Jelica Greganović učiniće i u ovoj sezoni da studio emisije 150 minuta dobije domaću atmosferu. Njih dve pokazaće da nije teško ni mučno boraviti u kuhinji, naročito ako imate dobro društvo, a njih dve to jesu. Pripremajući hranu u studiju, dve drugarice će nam pojasniti male tajne zdravih obroka, podsetiće nas na dragocene savete iz naših domova, za koje nismo ni svesni kako su jednostavni, kako sebi možemo da olakšamo ne samo dan, već i život.

Glavna urednica: Jovana Vukojević

Urednice: Sonja Đorđević i Ivana Gajica

Izvršna urednica: Aneta Radivojević

Radnim danima u 13.00

161 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari