Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu novog popodnevnog magazina.

Cakum- pakum - novi segment emisije

Emisija koja je sadržajem osvojila mnogobrojnu publiku, doneće od ponedeljka, 13. februara još jedan novitet i to kulinarski. Brzo, jednostavno, lako i to cakum-pakum! Gorica Nešović i Jelica Greganović učiniće da studio emisije 150 minuta dobije domaću atmosferu. Novi segment "Cakum-pakum" ponedeljkom, sredom i petkom pokazaće da nije teško ni mučno boraviti u kuhinji, naročito ako imate dobro društvo, a njih dve to jesu. Pripremajući hranu u studiju, dve drugarice će nam pojasniti male tajne zdravih obroka, podsetiće nas na dragocene savete iz naših domova, za koje nismo ni svesni kako su jednostavni, kako sebi možemo da olakšamo ne samo dan, već i život.

Ovaj segment nazvala je Gorica, bukvalno u sekundi:  „Cakum-pakum“ kažete kad dobro obavite neki posao. Kad dobijete činijicu na kraju iz koje možete da pojedete nešto, a oko vas okolo sve sređeno, e to je cakum-pakum. Ljudima fale te obične, svakodnevne stvari, da naprave nešto brzo, a dobro, da nije komplikovano“, kaže Jelica.

Gorica i Jelica su, pre svega, najbolje drugarice već trideset i kusur godina, a tek onda koleginice. Zajedno kuvaju, zajedno se smeju, zajedno prolaze kroz sve životne turbulencije. Uglas kažu da je najbolje raditi sa najboljom drugaricom: „Nas dve tako zvučimo. Zapravo, svi misle da se svađamo, od prodavnice, pijace, a ustvari nas dve tako komuniciramo, tako se volimo. I ovde, ako se nekome učini da se svađamo oko nekog čančeta, ne, uopšte, nije tako“, kroz smeh objašnjava Jelica.

Nova sezona:

Svakog radnog dana od 13.00 kreativan tim ulepšaće vam popodne sa najzanimljivijim i najintrigantnijim temama i gostima.


Redakcija koju predvodi nekoliko producentkinja i urednica, pokazala je ne samo da ume već i da može da izdrži jak tempo. Emitovano je više od 140 emisija - uživo – po dva i po sata! Pravi izazov za one kojima je televizija u venama. Da gledaocima u 150 minuta pokaže sve što ih zanima i ono što nisu ni sanjali da može da ih zanima. Tako će biti i u novoj sezoni.

„Radujem se novim izazovima. Prošle godine smo videli koliko je taj projekat nedostajao i koliko su brzo ljudi primetili kvalitet i zavoleli emisiju. Od ponedeljka startujemo od 13.00 i držimo se našeg proverenog recepta. Navikli smo gledaoce na vrhunske goste, dobre intrigantne i tople ljudske priče i nastavićemo u tom pravcu“, kaže jedna od voditeljki emisije Maja Nikolić (gledaćemo je ponedeljkom, utorkom i četvrtkom).Uigrani tim radio je vredno i tokom leta, kada su mnogi odmarali. Bilo je izveštavanja sa Crnogorskog primorja, ekskluzivnih gostiju, obilaska prirodnih lepota Srbije, ali i tema o kojima se ne govori javno.„Poverenje koje su nam ukazali Žarko Laušević, građani Lučana za vreme poplava, premijer Srbije Aleksandar Vučić, ministri, priznati lekari, ali i obični ljudi, pa i oni neobični – nemerljivo je. Pokazaćemo u novoj sezoni da su bili u pravu! Jer za „150 minuta“ nema prve i druge Srbije, nema razlike između sela i grada,sve nam je dragoceno! Želimo tako i da ostane i da budemo još bolji“, poručuje producentkinja Aneta Ivanović.

Emisiju vode Maja Nikolić i Jovana Vukojević

Urednice: Jovana Vukojević, Sonja Đorđević i Ivana Gajica

Izvršna urednica: Aneta Radivojević

Radnim danima u 13.00

0
51 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari