Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

"Novogodišnjih 150 minuta" – 1. i 2. januar u 13h na Prvoj

Prvog dana u 2019. godini na Prvoj televiziji dočekaće vas ekipa vašeg omiljenog dnevnog magazina “150 minuta”. Maja Nikolić družiće se ekipom popularne serije “Pogrešan čovek” – Darom Džokić, Goricom Popović, Branislavom Lečićem, Petrom Benčinom, Bojanom Stefanović i Tamarom Aleksić. U studio nam dolaze i dve divne dame Lena Kovačević čiji je singl “Café” publika zavolela na prvo slušanje i koja će 2018. pamtiti i po tome što je ovu pesmu snimila i na francuskom, i Anđelka Prpić, sa kojom pričamo o njenoj predstavi “Šta me snađe”, sjajnom kvizu “100 ljudi, 100 ćudi”, a otkriće nam i da li je ostavila iza sebe ulogu čuvene Anđelke iz serije “Andrija i Anđelka”.
Šta kažu zvezde i kakav nam je horoskop za predstojeću godinu otkriće nam naša astrološkinja, a u tome će joj pomoći bračni par Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević.
Prvog dana Nove godine rezimiramo sve što se desilo u prethodnoj. Naša rubrika “150 rešenja” rešila je problem mnogih gledalaca, pa ćemo se prisetiti nekih.
Ništa bez muzike! Goste u studiju i gledaoce kraj malih ekrana zabvljaće Dejan Petrović i Big Band.

I drugog dana 2019. u “150 minuta” očekuju vas fantastični gosti. Ugodno praznično popodne ulepšaće nam Marija Šerifović. Glumci predstave “Spamalot” , Jelena Jovičić, Srđan Timarov, Đorđe Stojković i Helena Petrović, će nam otkriti kada ćemo u 2019. gledati ovaj sjajni mjuzikl ponovo, a delić atmosfere iz predstave preneće i u studio.
Uživo će nam pevati Stevan Anđelković, a Sanja Kužet reći će šta nas to novo čeka u Zvezdama Granda u narednoj godini, ali i da li voli praznike ili ne. Danijela Buzurović reći će nam za koga je od slavnih prethodna 2018. godina bila dobra, a kome je sve išlo po zlu u prethodnoj godini.
Naš stalni gost veterinar Vlada, podsetiće nas na sve ljubimce koje smo udomili tokom godine. Muzički gosti su bend Extra orchestra, a kraj emisije začinila je pevačica Mari Mari sa dečicom iz njene Muzičke radionice. U specijalnom prilogu videćete ko je sve poželeo srećnu Novu godinu našoj redakciji. Svi greše, pa i naši voditelj i reporteri. Pripremili smo vam prilog sa najzanimljivijim lapsusima koji će vas nasmejati do suza!

“150 minuta” biće deo vaše svakodnevice tokom svih prazničnih dana.

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu popodnevnog magazina.

Voditelji emisije Maja Nikolić i Dejan Pantelić i u novoj sezoni u studiju Prve razgovaraju sa gostima o životnim i aktuelnim temama.

Pred početak nove sezone Maja Nikolić kaže: “Jako sam srećna zbog početka nove sezone i što posle kraćeg predaha nastavljam sa radom. Cela ekipa je vredno radila na tome da unapredimo, svima omiljenih, “150 minuta”. Gledaoci će i u novoj sezoni moći da očekuju samo najbolje od ove emisije – aktuelne teme, sjajne goste, ekskluzivne priče, ali i neke nove, originalne rubrike.”

 

Glavna urednica: Jovana Vukojević

Urednice: Sonja Đorđević i Ivana Gajica

Izvršna urednica: Aneta Radivojević

Foto: Aleksandar Krstović

Radnim danima u 13.00

211 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari