Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Letnjih 150 minuta

Tokom letnjeg perioda nastavljamo da vas informišemo i zabavljamo. Vaši domaćini koji razgovaraju sa gostima i češljaju aktuelne teme i probleme su Dejan Pantelić i urednica Jovana Vukojević. Nova stalna članica ekipe "Letnjih 150 minuta" je Nataša Aksentijević, dobro poznato i drago tv lice, a njen zadatak je da pokaže svoje kulinarske veštine i začini studio privlačnim mirisima.  

Popodnevna kafa je uvek slađa uz provereno dobar tv magazin.

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu popodnevnog magazina.

U novoj sezoni ekipa emisije ulazi u novi, modernizovani studio gde će sa gostima razgovarati o životnim i aktuelnim temama.

Voditeljki Maji Nikolić ove sezone priključio se Dejan Pantelić.

Glavna urednica i voditeljka 150 minuta Jovana Vukojević sa timom priprema najrazličitije, zanimljive i korisne informacije, a od ove sezone akcenat je na interakciji sa gledaocima i to najbržim putem, preko društvenih mreža.

Putem Facebooka, Instagrama i Twittera svakodnevno želimo da čujemo vaše mišljenje o odbranoj temi nedelje. Zato pišite, šaljite fotografije na društvene mreže uz obaveznu naznaku #150minuta.


 

Glavna urednica: Jovana Vukojević

Urednice: Sonja Đorđević i Ivana Gajica

Izvršna urednica: Aneta Radivojević

Radnim danima u 13.00

205 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari