Žizel uhvaćena kako uživa u društvu džiju-džicu trenera, ali demantuje romansu! Priznala zbog čega se razvela od slavnog sportiste...

Žizel Bundšen i Hoakin Valente uslikani su kako provode vreme zajedno na jednom od svojih čestih putovanja u njegovoj rodnoj Kostarici.

Izvor: stil  |  
Foto: Profimedia/Seth Browarnik/startraksphoto.com
Foto: Profimedia/Seth Browarnik/startraksphoto.com
.

Žizel Bundšen su paparaci u Majamiju fotografsali u oskudnom bikiniju, a društvo joj je pravio džiju-džicu trener njene dece, Hoakim Valente, što je podstaklo glasine o njihovoj romansi.

Ova 42-godišnja lepotica, koja je prošle godine objavila da se razvodi od Toma Brejdija, sa širokim osmehom je sada uživala sa Hoakimom dok su zajedno veslali na dasci.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Gornji deo crnog bikinija istakao je zategnuti torzo i isklesane ruke brazilskog supermodela. Poznata manekenka nosila je odgovarajući donji deo, a pokazala je i definisane noge i telo na kojem joj mnogi zavide.

Valente je obukao maslinasto želene kupaće gaće. Bundšem i instruktor jiu-jitsua prvi put su povezivali u ljubavnom kontekstu u novembru prošle godine, kada su jedno drugo pratili tokom putovanja u Kostariku. Međutim, Žizel, koja s Brejdijem ima dvoje dece, negirala je glasine o romansi s Valenteom, piše Dejli Mejl.

Žizel je u intervjuu za aprilsko izdanje Veniti Fera pohvalila Valentea i njegovu braću i sestre, s kojima su se upoznali dok je trenirala u njihovom jiu-jitsu klubu.

- Oni su sjajni ljudi - rekla je i dodala da je srećna što su stvorili takvu zajednicu.

- Jako sam zahvalna što ih sve poznajem, jer ne samo da su pomogli meni i mojoj deci, već su postali veliki prijatelji, a posebno Hoakim - dodala je.

Žizel i Valente viđeni su kako provode vreme zajedno tokom svojih čestih putovanja u njegovu rodnu Kostariku.

Podsetimo, Žizel i Tom Brejdi (45) finalizirali su svoj razvod 28. oktobra prošle godine, a ona je razvod opisala kao "smrt svog sna", a negirala je i glasine da je ragbi profesionalcu dala ultimatum, prisiljavajući ga da izabere njihovu vezu umesto sportske karijere.

U spomenutom intervjuu za Veniti Fer priznala je da su joj nagađanja javnosti o njenom razvodu bila "vrlo bolna" i insistira na tome da je oduvek želela samo "da se svi njegovi snovi ostvare".

- Slušajte, uvek sam navijala za njega, i nastavila bih zauvek da navijam za njega. Ako postoji jedna osoba kojoj želim da bude najsrećnija na svetu, to je on, verujte mi. Želim da postigne sve što želi i da osvoji sve što želi. Želim da mu se ostvare svi snovi. To je ono što želim, zaista, od srca - rekla je slavna lepotica.

Takođe, oštro poriče da njen razvod ima bilo kakve veze s Tomovom odlukom da odustane od završetka svoje karijere u NFL-a. Priznaje da je glavni razlog razvoda nakon 13 godina braka bio taj da su se jednostavno "razdvojili i shvatili da žele različite stvari".