Život žene ARAPSKOG MILIJARDERA nije ni blizu onoga što zamišljate: Šokiraćete se kad čujete šta traži od njega da bi mu RODILA DECU!

Žena arapskog milijardera otkrila je listu "minimalnih" zahteva koje je njen muž morao da ispuni pre nego što je pristala da mu rodi bebu.

Izvor: Stil/I. B.  |  
.

.

Soudi Al Nadak (27) iz Saseksa već sedam godina uživa u ljubavi sa jednim od najbogatijih muškaraca iz arapskog sveta Džamalom Al Nadakom (33). Upoznali su se na fakultetu, privlačnost među njima mogla je odmah da se oseti, a tokom strudija romansa je postajala sve ozbiljnija. Naime, u braku su su od 2021, a trenutno vode više nego luksuzan život u Dubaiju. Ističe da je tretman princeze ono što joj je potrebno, a izgleda da joj je jedini zadatak ujutru kad ustane da smisli na šta će tog dana da troši suprugov novac.

Luksuz je ono što je ispunjava, a skupi pokloni uvek mogu da joj poprave raspoloženje. Mada, njen partner se trudi da joj ispuni baš svaki hir samo kako bi ona bila srećna i zadovoljna.

Jedan dan u životu žene arapskog milijardera

Otkrila je da dane provodi uređujući kosu, nokte i da kad se dotera, onda voli bogat obrok. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje i kako Soudi naglašava - želi da je potpuno razmazi.

Tokom jedne večeri Jamal joj je poklonio minđuše koje je sam dizajnirao specijalno za nju. Otišli su u restoran gde se služe kokteli sa 24-karatnim zlatom, a kao iznenađenje večeri bio je pevač koji je otpevao njenu omiljenu pesmu.

- Na večeri smo jeli salate, škampe, filet mignon i tiramisu. Naravno, Jamal je sve to platio - dodala je Soudi.

Posebni uslovi za trudnoću

Sve je šokirala kada je objavila dugačku listu zahteva koje mora ispuniti njen muž, ukoliko želi da mu rodi dete. Prvo je naglasila kako ne razume devojke koje ostanu u drugom stanju bez prstena i venčanja.

- Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao da će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon - govorila je svojevremeno u jednom od njenih videa na TikToku i dodala:

- Ne znam kako su žene spremne da budu mame bez prstena - rekla je ona i dodala da prvo što oćekuje je nov auto i Birkin torba.

- Naravno, glavna stvar je poklon, a ne govorim o osnovnoj korpi. Jasno sam rekla šta očekujem. Na primer, mislim da je razumno tražiti više nekretnina i očigledno Birkin - plavu za dečaka, roze za devojčicu. Takođe, novi auto samo da bi odgovarao mojoj novoj ulozi mame. Naravno, ovo će osigurati moju budućnost, kao i bebe.

Naknada za svaki porođaj

Soudi očekuje da će joj biti isplaćena naknada svaki put kada zatrudni, kao i da će imati pun pristup kreditnoj kartici njenog muža, ako joj zatreba.

- Očigledno, imaću pun pristup karticama mog muža u hitnim slučajevima. Takođe sam objasnila Džamalu da će ovaj iznos biti po bebi, tako da će za jednu biti 300.000 dolara (237.627 funti), a za dve 600.000 dolara (475.041 funti) i tako dalje. Ovo će podmiriti sve moje terapijske sesije, moju fizioterapiju, lični trening, akupunkturu i masaže. Moram da se vratim da budem fit i zdrava što je pre moguće za mog muža milionera. Stvarno mislim da je, nakon svega što sam izložila svoje telo, ovo pošteno i za mene i za bebu - rekla je ona, pa dodala:

- On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenadi, pa smo se vratili kući i presvukli se - kaže Soudi.

Više nikada neće ići na posao

Posebno je istakla da je minimum minimuma da više ne ide na posao i o tome se više ni ne ne pregovara.

- Osim ako nije u dobrotvorne svrhe ili samo za hobi, jer nikada neću imati vremena da sve mogu da radim. Takođe ću morati da udvostručim broj osoblja u kući. Već imamo mnogo sobarica i kuvara. Očigledno će mi trebati više specijalista za bebe, kao i medicinska sestra koja će dežurati noću. Ako dovoljno spavam, to će značiti da ću biti bolja žena i bolja majka i ovo će početi od porođajnog apartmana pa nadalje - istakla je ona.

Tim za šminku i frizuru

Prema tradiciji porodice njenog supruga, bebu dolaze da vide u prvim danima, a kroz dom će im proći, sigurno, više stotina gostiju. Zbog toga je važna stavka na listi zahteva upravo lični frizer i šminker.

- Rekla sam mu da želim svoj tim za šminkanje i kosu samo da budem sigurana da izgledam deset od deset kad budem primala svoje goste. Nisam ovde da patim, neću imati vremena da razmišljam o tako nečemu. Džamal će naravno platiti moju potpunu preobrazbu. Kao što znam da će moje telo biti uništeno, to je bukvalno najmanje što može da uradi. O svemu ovome smo razgovarali i pre venčanje, te se sa svim složio - zakljuila je Soudi.