Vera Vang ima 74 godine i poznata je po tome što drži ključ od izvora mladosti - za koji tvrdi da je vodka - i godinama se razmeće svojim mladalačkim izgledom.

Sada je Vera - koja je dugo bila hvaljena zbog svoje zategnute fizičke građe i besprekornog tena - izazvala još jednu lavinu komplimenata nakon što je objavila seriju fotografija na kojima slavi svoju ćerku Džozefinu Beker na njen 30. rođendan, a na kojima su se duo mame i ćerke pohvalio svojom lepotom.

Ljudi su preplavili odeljak za komentare na fotografijama i hvalili su "nestvarne" Vang gene dok su označili Džozefinu i Veru kao "bliznakinje" - i iako je 30-godišnjakinja jedna od dve usvojene ćerke, jasno je da je modna dizajnerka otkrila Džozefini sve njene tajne uz pomoć kojih prkose godinama.

Modna ikona se u ponedeljak oglasila na Instagramu kako bi svojoj ćerki poslala dirljivu poruku na njen poseban dan. Fotografiju Džozefine je napisala:

Foto: Profimedia

- Mojoj prelepoj ćerki Džozefin. Tako sam oduševljena što sam proslavila tvoj 30. rođendan sa tobom! Tako sam ispunjena ponosom.

Pored fotografije Džozefine kako lepo sedi, Vera je podelila i porodičnu fotografiju na kojoj su bile Verine usvojene ćerke, uključujući najstariju ćerku Sesiliju (33), kao i njihovog oca Artura P. Bekera. Poslednji snimak u nizu slika bio je selfi dizajnerke, na kojem je pokazala svoju upečatljivu kosu i blistavu kožu. Obožavaoci nisu mogli a da ne preplave dizajnerku rečima hvale.

"30?! Kunem se Bogom, na prvi pogled mislila sam da ima 18 godina. Ona ima tvoje dobre gene! Čestitam ti i rođendan i dobre gene", "Vaši geni su nestvarni" i "Srećan rođendan tvojoj prelepoj ćerki! Vau, izgleda mlađe baš kao njena mama! Neverovatni geni", samo su neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.