Važili su za SAVRŠEN PAR, a onda je njoj PREKIPELO: Nije joj se svidela njegova ODLUKA, pa je prekinula brak; Posle RAZVODA izgleda OVAKO (FOTO)

Da nije sve kako izgledala, uverili su nas prošle godine slavna manekenka Žizel Bindšen i zvezda američkog fudbala Tom Brejdi kada su okončali svoj brak nakon 13 godina. Odluka sigurno nije bila laka, a čuvenu Brazilku prate komentari da posle razvoda jednostavno blista.

Izvor: Blic Žena/Jelena Milenković  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Žizel Bindšen se posle vesti o krahu njenog braka sa Tomom Brejdijem najčešće viđali u javnosti sa decom i prijateljima- za neke od njih šuškalo se da su njena nova ljubav, ali ona za sada zvanično nema partnera.

Slavna manekenka je otpurovala u Kostariku gde ćerkom Vivijen i prijateljima. Paparaco fotorafije oslikavaju njenu fit liniju. Čuvena Žizel Bindšen (42) je u top formi, slučajno ili ne, kad god se fotografi nađu u njenoj blizini, ona sija od sreće.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Ne treba stvari uzimati zdravo za gotovo. Šta se dešava iza zatvorenih vrata, zna najbolje Žizel, kao i Brejdi koji su okončali brak zbog njegove odluke da nastavi sportsku karijeru, uprkos njenoj želji da on bude više sa porodicom.

Manekenka je godinama unazad na prvo mesto stavljala ćerku i sina Bendžamina i brak dok joj je posao bio u drugom planu. To ne znači da Tom nije mario za porodicu, ali je previše bio fokusiran na utakmice i nove pobede.

Stekao se utisak kao da je verovao da će mu bivša supruga pružiti još jednu šansu, ali izgleda da je propustio sve prilike kod nje.

Razvod čuvenog para u velikoj meri ubrzao je njihov predbračni ugovor.